Αποκάλυψη του νέου Volvo XC60 στη σουηδική πρεσβευτική κατοικία

Αποκάλυψη του νέου Volvo XC60 στη σουηδική πρεσβευτική κατοικία

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα δροσιστικό κοκτέιλ που παρέθεσε στη φιλόξενη, σουηδική πρεσβευτική κατοικία στη Φιλοθέη, η Volvo Car Hellas αποκάλυψε το νέο XC60 σε πολυπληθείς φίλους και συνεργάτες του σουηδικού brand, λίγες μόλις μέρες πριν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo στην Ελλάδα.

Είχε μόλις σουρουπώσει όταν ο κ. Γιάννης Πετούλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας καλωσόρισε τους καλεσμένους της σουηδικής μάρκας. Το δικό της καλωσόρισμα πρόσθεσε η Α.Ε. κ. Σάρλοτ Ράνγκμπεργκ (Charlotte Wrangberg), Πρέσβυς της Σουηδίας στην Ελλάδα, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν κ. Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσθεσε την ευχάριστη νότα της βραδιάς καθώς μοιράστηκε από βήματος, τη δική του προσωπική εμπειρία ως οδηγός ενός μοντέλου της Volvo, με τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε μία σύντομη αλλά κατατοπιστική παρουσίαση του νέου XC60 και όλων των νέων τεχνολογιών του, η οποία κορυφώθηκε με τη θεαματική αποκάλυψή του μέσα από ένα φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό show! Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν στο χώρο της πισίνας και να περιεργαστούν από κοντά το νέο μοντέλο, με τα σχόλια να είναι από όλους ιδιαίτερα κολακευτικά!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης της Volvo διακρίναμε τον κ. Ευάγγελο Καρόκη, πρώην Πρέσβυ της Ελλάδας στη Σουηδία, τον κ. Ιωάννη Σαρακάκη, πρόεδρο του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου, την κ. Γεωργία Καρτσάνη και τον κ. Γιώργο Σαγώνα, πρόεδρο και γενικό διευθυντή του CEO Clubs Ελλάδας αντίστοιχα, τον κ. Πάνο Ξυνή, πρόεδρο της Siemens Hellas, τον κ. Giuseppe Zogno, γενικό διευθυντή της AIG Hellas, τον εκδότη κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλο και το γνωστό δημοσιογράφο και δημιουργό του protagon.gr κ. Χρήστο Μεμή, τον κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο, γενικό διευθυντή της TUI Hellas, τον κ. Νίκο Πατσέα, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ωρολογίων, τους κ. Κώστα Ταμπουράκη και Θαλή Πιτούλη, γενικούς διευθυντές των διαφημιστικών εταιρειών Tribe/Grey και McVictor Hamilton αντίστοιχα και πολλούς άλλους. Το νέο XC60 έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη γενιά του δημοφιλέστατου SUV, το οποίο στα εννέα χρόνια από την παρουσίασή του έγινε το πρώτο σε πωλήσεις premium SUV της μεσαίας κατηγορίας στην Ευρώπη, με σχεδόν ένα εκατομμύριο μονάδες να έχουν διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% των συνολικών πωλήσεων της Volvo σε όλο τον κόσμο.

Το Νέο XC60 δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από τα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας και αποτελεί την πιο σύγχρονη έκφραση του σκανδιναβικού design. H δυναμική εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με ένα εσωτερικό που εντυπωσιάζει εξίσου, με το συνολικό αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίζει τον όρο «πολυτέλεια» στην κατηγορία. Παράλληλα, στο Νέο XC60 η Volvo παρουσιάζει για πρώτη φορά τρεις ολοκαίνουργιες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, που το καθιστούν ίσως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Τρεις νέες τεχνολογίες στο δρόμο για την υλοποίηση από τη Volvo του Vision 2020 (Όραμα 2020), το στόχο που έχει θέσει η Volvo μέχρι το 2020 να έχει αναπτύξει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε μοντέλο της εμπλέκεται σε κάποιο ατύχημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή