H SEAT διαθέτει εφαρμογή Android Auto στο Play Store

H SEAT διαθέτει εφαρμογή Android Auto στο Play Store

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η SEAT έκανε ένα ακόμη βήμα στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων, αφού έγινε η πρώτη μάρκα στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει εφαρμογή συμβατή με Android Auto™. H Android εφαρμογή SEAT DriveApp είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play™ Store και επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν και να διαχειρίζονται τα περιεχόμενα της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένα σε συσκευή Android™ στην οθόνη του αυτοκινήτου. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στην Ισπανία και τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Με το SEAT DriveApp για Apple CarPlay και το SEAT DriveApp για MirrorLink, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store και Google Play™ Store, οι οδηγοί  έχουν πρόσβαση στα δεδομένα κατάστασης του οχήματος τους,  μέσα στο αυτοκίνητο και από απόσταση, προκειμένου να διευκολύνουν την οδηγική τους εμπειρία. Οι ενδείξεις παρουσιάζουν τη κατάσταση του οχήματος, όπως την πίεση των ελαστικών ή την κατανάλωση καυσίμου.  

Το App θα ενημερωθεί  τις επόμενες εβδομάδες με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Το SEAT DriveApp αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στο Τεχνικό Κέντρο της SEAT, το οποίο αποτελεί τη τεχνολογική κινητήρια δύναμη της εταιρείας που συμβάλλει στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας της SEAT. Η μάρκα έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα κινητικότητας οχημάτων με εύκολες και εύχρηστες υπηρεσίες για τους οδηγούς. 

Η SEAT προσφέρει ήδη τεχνολογία FullLink που είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android™ σε όλη τη γκάμα μοντέλων. Η συνδεσιμότητα των μοντέλων SEAT είναι εξαιρετικά επωφελής για τους οδηγούς, καθώς τους επιτρέπει να γνωρίζουν τη κατάσταση του οχήματος τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται και να παραμένουν συνδεδεμένοι με τα social media ενώ οδηγούν με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Η SEAT ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τη τεχνολογία Smartphone Integration που είναι συμβατή με iOS (CarPlay), Android™ (Android Auto) και MirrorLink και τα δύο τελευταία χρόνια συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Mobile World στη Βαρκελώνη. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνίες με εταίρους όπως η Travipay ή η SABA που της επιτρέπουν να είναι πιο ευέλικτη όταν δημιουργεί λύσεις κινητικότητας ώστε αυτές να συμβαδίζουν με την αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή