ΔΟΚΙΜΗ: smart fortwo BRABUS

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καρδιά: 898 κ.εκ. βενζίνη turbo 109PS & 170Nm (από 2.000 σ.α.λ.)

Μετάδοση: Κιβώτιο 6 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη twinamic

Κατανάλωση: 4,5 λτ/100 χλμ. (Εμείς είδαμε γύρω στα 7 με 7,5)

Τα συν: Μικρό, ευέλικτο και με πολύ "ψυχή". Παρκάρεις παντού γιατί είναι smart, ενώ νιώθεις υπέροχα μέσα στο εσωτερικό του. Αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων και μια οθόνη αφής με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες/συνδεσιμότητες. Μην ξεχνάμε ότι είναι το σύμβολο του lifestyle, αλλά προσφέρει και τον premium χαρακτήρα χάρη στα δερμάτινα καθίσματα και τις επενδύσεις στο ταμπλό. 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ.

Τα μείον: Θόρυβος μέσα στην καμπίνα, ωστόσο οι παλμοί ανέβαιναν κατά το άκουσμα της… εκτόνωσης του turbo. Άγαρμπο στις εκκινήσεις (κυρίως μετά το start-stop) και… αλμυρή τιμή.

Στον δρόμο: Είναι ένα αυτοκίνητο πόλης, άρα και περιορισμένες οι δυνατότητες εκτός αστικού φόντου. Εξαιρετικό εντός πόλης, αλλά εκτός… καλό είναι να μην διοχετεύεις τον ενθουσιασμό σου μέσα από το δεξί σου πόδι.

Τιμή: 21.160 ευρώ

Γιατί να το πάρω: Αν θες smart τότε πάρε την απλή έκδοση, αν θες smart με δύναμη τότε πάρε Brabus. Αν πάλι θες τα προηγούμενα και να ξεχωρίζεις… πάρε την έκδοση Xclusive! So Simple!

Για περισσότερα ΔΕΣ ΕΔΩ: smart fortwo BRABUS Xclusive 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή