H SEAT στην καρδιά της Βαρκελώνης

H SEAT στην καρδιά της Βαρκελώνης

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H SEAT ανακοινώνει την δημιουργία του νέου της χώρου στο κέντρο της Βαρκελώνης. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να υλοποιήσει μία μοναδική ιδέα στη γωνία των οδών Paseo de Gracia και Avenida de Diagonal, στη διασταύρωση δηλαδή των βασικών οδικών αρτηριών της πόλης, με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ζωή της πόλης και να δώσει στους επισκέπτες μία πρωτοποριακή εμπειρία γύρω από τη μάρκα. Ο νέος αυτός χώρος έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη του 2018. 

Η SEAT έχει μισθώσει συνολικά 2,600 τετραγωνικά μέτρα από την  KKH Property Investors, που περιλαμβάνουν το ισόγειο του νέου χώρου καθώς και τους ορόφους 1, 2 και 3 του κτιρίου. Το έργο θα εκτελεστεί  από ειδικευμένες εταιρίες λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση του οικονομικού, πολιτιστικού και σχεδιαστικού περιβάλλοντος της πόλης. 

Ο νέος χώρος της SEAT στη Βαρκελώνη θα δημιουργηθεί με σαφή αποστολή να ενταχθεί πλήρως στη πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για νέες τάσεις και ταλέντα. Θα διαθέτει ένα κοινό χώρο για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων, συναυλιών και pop up stores και όλων των ειδών τις δραστηριότητες για την ενίσχυση των δεσμών της μάρκας με τη πόλη, καθώς και χώρο γαστρονομίας και συνεργασίας με αναφορά στις αξίες που συνδέουν τη μάρκα με την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ενίσχυση δεσμών με τη Βαρκελώνη

Ο νέος χώρος της SEAT είναι μία ακόμη δέσμευση της μάρκας με την Βαρκελώνη. Το περασμένο Δεκέμβριο, η εταιρεία και το δημοτικό συμβούλιο υπέγραψαν συμφωνία για τη προώθηση της καινοτομίας, της βιώσιμης κινητικότητας και της στρατολόγησης νέων ταλέντων. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, το περασμένο Απρίλιο, εγκαινιάστηκε το νέο  εργαστήριο SEAT Metropolis : Lab Barcelona στο Pier 01 της πόλης που επιδιώκει να αναπτύξει έξυπνες λύσεις για τη μελλοντική κινητικότητα. 

Η SEAT έκλεισε το 2016 με τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστορία της και το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους βρίσκεται σε φάση διατήρησης αυτής της θετικής τάσης μετά από την επίτευξη των υψηλότερων πωλήσεων για το πρώτο μισό της χρονιάς από το 2001, με ποσοστό αύξησης 13,7% σε σχέση με πέρσι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή