Ismailos Classics Tours

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Έχοντας δώσει δείγματα γραφής στα 2 Ismailos Classics Tours που έχουν προηγηθεί, οι άνθρωποι της εταιρείας πήραν την απόφαση να παρουσιάσουν σε πιο ευρύ κοινό τη δουλειά που γίνεται.

Η αλήθεια είναι πως, όταν ιδιοκτήτες οχημάτων επταψήφιας αξίας εμπιστεύονται τα οχήματά τους στους τεχνικούς της Ismailos Classics, η σχέση εμπιστοσύνης αλλά και η ποιότητα της δουλειάς είναι κορυφαία και αντάξια γνωστών οίκων του εξωτερικού.

 

Στις 28 Ιουνίου ο κύριος Αντώνης Ισμαήλος υποδέχθηκε τους καλεσμένους στο παλαιό καπνεργοστάσιο Παπαστράτου στον Πειραιά. Ο χώρος είχε παραχωρηθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αφού τα 2 brand συνδέει η μακρόχρονη ιστορία τους. Οι 250 υψηλοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα 12 οχήματα που έχει ανακατασκευάσει πλήρως η εταιρεία στα 2 χρόνια ζωής που μετράει στο εξειδικευμένο τμήμα των κλασικών οχημάτων.

 

Στη σύντομη ομιλία του, ο Αντώνης Ισμαήλος εξέφρασε πως η ανακατασκευή οχημάτων ήταν πάντα κομμάτι της προσωπικής του ευχαρίστησης και αφιέρωνε σε αυτό μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του. Πλέον, το όραμά του να επαναφέρει οχήματα μεγάλης χρηματιστηριακής αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας, στην κατάσταση που ήταν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους , έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα της Α. Ισμαήλος ΑΕ. Αυτό αποτελεί ένα πεδίο δημιουργίας αλλά όπως ανέφερε ‘’χαίρεται ν’ ανακατασκευάζουν νέοι άνθρωποι τ’ αυτοκίνητα των γονιών τους, γιατί μέσω αυτής της ενέργειας τους τιμούν’’.

Βέβαια, όπως ανέφερε ακόμη, ‘’ το κομμάτι της υλοποίησης του κάθε project αναλαμβάνει η ξεχωριστή ομάδα των μηχανικών που εξειδικεύονται στις αντίκες και, χωρίς εκείνους, δε θα είχαμε καταφέρει να βγάζουμε την ποιότητα που επιθυμώ’’.

 

Η συνέχεια περιλάμβανε φαγητό αλλά και ποτό όπου κυριάρχησε η νέα Moet & Chandon Ice Imperial Rose. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, οι συμμετέχοντες στα Ismailos Classics Tours, που αποτελούν κλειστό club, αλλά και στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου. Επιπλέον, πολλά και γνωστά μέλη του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού κόσμου έδωσαν το παρών αποδεικνύοντας πως κάποιες σχέσεις μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η ποιότητα της δουλειάς της Ismailos Classics προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και στους πιο αυστηρούς κριτές και τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή