Citroen Επαγγελματικά: Η λύση για κάθε επαγγελματία!

Citroen Επαγγελματικά: Η λύση για κάθε επαγγελματία!

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Citroen, έχει τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε είδους μεταφορική ανάγκη, προσφέροντας πρακτικότητα, χαμηλές τιμές, ευελιξία, άνεση και πλούσιο εξοπλισμό. Η Citroën παρέχει την απάντηση σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής με τα Επαγγελματικά οχήματα Citroën. Κάθε Επαγγελματικό αυτοκίνητο Citroën αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη, χάρη στην οικονομία, την αξιοπιστία και τις απεριόριστες επιλογές αμαξώματος.

Tο νέο ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που προσφέρονται τα Επαγγελματικά Οχήματα Citroen, 35% προκαταβολή, 5,9% προνομιακό επιτόκιο και διάρκεια έως 60 μήνες, τα καθιστούν αυτόματα ως την καλύτερη λύση για κάθε επαγγελματία. 

Νέο C3 Enterprise

Το νέο μίνι van από τη Citroen αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα επιβατικό “μικρό” με αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες. Τη θέση των πίσω καθισμάτων έχει πάρει στο νέο C3 Enterprise ένας επίπεδος χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος 1,105 μ. , πλάτος 1,041 μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 330 κιλά. Την κίνηση εξασφαλίζουν οι αξιόπιστοι και εξαιρετικά οικονομικοί σε κατανάλωση κινητήρες πετρελαίου BlueHDi των 1,6 λίτρων, οι οποίοι αποδίδουν 75 και 100 ίππους αντίστοιχα. 

Nemo

Οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις (μήκος 3,88 μ.) και ο μεγάλος χώρος φόρτωσης, παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων με μέγιστο μήκος 2,47 μ. , όγκο έως και 2,8 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 660 κιλά. Το νέο Citroen Nemo σας παρέχει πλήρεις δυνατότητες διαμόρφωσης, χάρη στο αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού με το οποίο εξοπλίζεται. Την κίνηση παρέχει ένας προηγμένος σε τεχνολογία κινητήρας πετρελαίου με χωρητικότητα 1,3 λίτρων, που αποδίδει 80 ίππους, καταναλώνοντας μόλις 4,4 λιτ./100 χλμ. κίνησης.

Berlingo

Το νέο και συμπαγές Citroen Berlingo είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξωμάτων, το L1, με ωφέλιμο όγκο έως 3,7 κ.μ. και το L2, με ωφέλιμο όγκο έως 4,1 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 850 κιλά. Με μεγάλες πλευρικές συρόμενες και ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν έως 180 μοίρες, το μικρό αλλά… θαυματουργό επαγγελματικό αυτό μοντέλο κινείται από μια πλήρη γκάμα σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων BlueHDi που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6, αποδίδοντας από 75 έως και 100 ίππους.

Jumpy

Το νέο Citroen Jumpy συνδυάζει λειτουργικούς και εύχρηστους χώρους, με εργονομία στην καμπίνα που παραπέμπει σε επιβατικά μοντέλα ανώτερης κατηγορίας. Διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, L1 και L2, με το L1H1 να προσφέρει ωφέλιμο όγκο 5,1 κ.μ. και το L2H2 6,6 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.424 κιλά. Εξαιρετικά βολικές στη φόρτωση αποδεικνύονται οι συρόμενες πλευρικές πόρτες, καθώς και οι πίσω αναδιπλούμενες. Την κίνηση εξασφαλίζουν πετρελαιοκινητήρες BlueHDi χωρητικότητας 1,6 και 2,0 λίτρων με απόδοση από 95 έως 150 ίππους αντίστοιχα.

Jumper

Tο νέο Citroen Jumper προσφέρει απαράμιλλο επίπεδο στιβαρότητας και αξιοπιστίας, εξασφαλίζοντας απόλυτα τον επαγγελματία στην καθημερινή του εργασία. Διατίθεται με κινητήρα πετρελαίου BlueHDi 2,0 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, με τρεις επιλογές μήκους (L1, L2, L3), τρία μεταξόνια (3.0, 3.45 και 4.035 μ.) και τρία ύψη (H1, H2, H3). Όλα αυτά συνοψίζονται σε 8 τύπους εκδόσεων, με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 8 έως και 15 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.500 κιλά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Business Centers Citroen και όλους τους εξουσιοδοτημένους Διανομείς Citroen, που ο επαγγελματίας μπορεί να βρει τις πληροφορίες και τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες του και να κλείσει ραντεβού με εξειδικευμένο πωλητή ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen www.citroen.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή