ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνεργασία ŠKODA και Cirque du Soleil

Συνεργασία ŠKODA και Cirque du Soleil

Η ψυχαγωγία συναντά το αυτοκίνητο. Η ŠKODA διευρύνει την εταιρική της δέσμευση συνάπτοντας μία συνολική εταιρική συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης ‘Τσίρκο του Ήλιου’ – Cirque du Soleil. Η Καναδική εταιρία ζωντανής ψυχαγωγίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις συναρπαστικές παραστάσεις και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της. Πάνω από 180 εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις του Cirque du Soleil από τότε που ξεκίνησε, πριν από 30 χρόνια περίπου. Φέτος, το Cirque du Soleil ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στα πλαίσια περιοδείας με 10 διαφορετικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες φιλοξενούνται σε σημαντικές αγορές της ŠKODA στην Ευρώπη, ενώ η ετήσια τουρνέ περιλαμβάνει ακόμα και μία εμφάνιση στην Κίνα. 

Η συνεργασία της μάρκας με το διάσημο καλλιτεχνικό τσίρκο Cirque du Soleil ανοίγει στη ŠKODA πλείστες νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση εκατομμυρίων νέων, υποψηφίων πελατών. Το Cirque du Soleil έχει μία παγκόσμια βάση θαυμαστών, με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παραστάσεις του προσελκύουν έντεκα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Η ŠKODA θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας του Cirque du Soleil σε υπαίθριες διαφημίσεις, έντυπα προϊόντα, τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ και στη διαδικτυακή παρουσία του Cirque du Soleil. Η συνεργασία τετραετούς διάρκειας – μέχρι το 2021 – περιλαμβάνει επίσης καμπάνιες μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας και αποκλειστικές εμπειρίες VIP, όπως ‘εμπειρία από τα παρασκήνια,’ γνωριμία με τους καλλιτέχνες, αλλά και προωθητικές ενέργειες συνδεδεμένες με τη πόλη του Las Vegas. Οι “ειδικοί” της ψυχαγωγίας βρίσκονται στη σκηνή του Las Vegas με πολυάριθμα σόου τα τελευταία 20 χρόνια.  

Μέσα από τις παραστάσεις του, το Cirque du Soleil μυεί το κοινό σε απαράμιλλους κόσμους με παγκοσμίου κλάσης ακροβατικά, εντυπωσιακές χορογραφίες και συναρπαστικούς χαρακτήρες που μαγεύουν και ψυχαγωγούν. Η Καναδική εταιρία ψυχαγωγίας δημιουργεί συνεχώς νέες παραστάσεις γεμάτες καινοτομίες παρουσιάζοντάς τες στις σκηνές όλου του κόσμου. Το Cirque du Soleil είναι από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ζωντανής ψυχαγωγίας. 

Τα προϊόντα της ŠKODA χαρακτηρίζονται επίσης από τις αξίες “Simply Clever”. Τα αυτοκίνητα της μάρκας, όπως και το "Τσίρκο του Ήλιου", εμπνέουν ακατάπαυστα το κοινό τους. Επιπλέον, οι δύο εταιρίες συνδυάζουν μηχανολογική ακρίβεια και πρότυπα υψηλής ποιότητας. Από το σχεδιασμό της σκηνής και τον τεχνικό εξοπλισμό μέχρι την καλλιτεχνική υλοποίηση, οι παραστάσεις του Cirque du Soleil βασίζονται σε πρότυπα απόλυτης τελειότητας, μία αρχή που διέπει και την παραγωγή οχημάτων ŠKODA. 

Οι ιδρυτές της ŠKODA και του Cirque du Soleil είχαν πολλά κοινά. Οι πρωτοπόροι της μετακίνησης Václav Laurin και Václav Klement από τη Βοημία ξεχώρισαν με το πνεύμα καινοτομίας και τις αντισυμβατικές λύσεις, που τους βοήθησαν να ανοίξουν νέους τεχνολογικούς ορίζοντες. Το ίδιο ισχύει και για τον ιδρυτή του Cirque du Soleil, Guy Laliberté. Ξεκινώντας σαν μία ομάδα 20 πλανόδιων καλλιτεχνών το 1984, το Cirque du Soleil έμελλε να ανακαλύψει εκ νέου τις τέχνες του τσίρκου και να γίνει Νο1 παγκοσμίως στη ζωντανή ψυχαγωγία. Σήμερα, το Cirque du Soleil έχει πάνω από 4.000 εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων 1.300 καλλιτέχνες, από σχεδόν 50 διαφορετικές χώρες.  

Η ŠKODA έχει συνδέσει το όνομά της ως χορηγός και εταίρος με πολυάριθμα αθλητικά γεγονότα. Κατά παράδοση, η μάρκα ŠKODA έχει εμπλοκή σε διάφορα σπορ: το χόκεϊ επί πάγου, η ποδηλασία και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελούν τους πυλώνες της παραδοσιακής στρατηγικής χορηγιών της εταιρίας. Τώρα, η μάρκα επεκτείνει την παγκόσμια δέσμευσή της στον τομέα χορηγιών με τη νέα, μεγάλης κλίμακας συνεργασία με το Cirque du Soleil.