Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 25 νέα μοντέλα θα κάνουν πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου) για να πάρουν στη συνέχεια τον δρόμο για τις ευρωπαϊκές αγορές, χωρίς να αποκλείονται κι άλλες εκπλήξεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που συμμετέχουν. 

ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στην ομώνυμη γερμανική πόλη, όπως και το Σαλόνι της Γενεύης και το Σαλόνι του Παρισίου, που εναλλάσσεται με αυτό της Φρανκφούρτης δίνουν το στίγμα της παγκόσμιας εξέλιξης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης είναι ραγδαίες με πολλά νέα μοντέλα και καινοτόμες τεχνολογίες που πριν λίγα χρόνια ήταν στον χώρο της φαντασίας. Ωστόσο, με την παγκόσμια οικονομία να βρίσκεται σε καθοδική τάση, 9 εταιρείες δεν θα παρευρεθούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αυτό όμως δεν στερεί τη λάμψη και το ενδιαφέρον των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Audi A8

Η ναυαρχίδα της Audi έρχεται για να δείξει το αύριο της αυτοκίνησης. Το νέο A8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλού βαθμού αυτοματοποιημένης οδήγησης, ενώ εφοδιάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και με προηγμένα συστήματα άνεση και ασφάλεια.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-1

 

BMW M5

Η νέα BMW M5 προάγει τη BMW M σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς το sedan υψηλών επιδόσεων αποκτά για πρώτη φορά σύστημα M xDrive AWD. Η νέα φιλοσοφία δίνει νέα διάσταση στις δυναμικές δυνατότητες της Μ5, αναβαθμίζοντας την πρακτικότητα σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-2

 

Citroen C3 Aircross

H Citroën πραγματοποιεί πρεμιέρα για το νέο C3 Aircross. Πρόκειται για ένα SUV νέας γενιάς, με ξεχωριστή προσωπικότητα, που προσφέρει χώρους και τεράστια ευελιξία στη διαμόρφωση της καμπίνας και στην εξυπηρέτηση των επιβατών, παράλληλα με κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-3

 

Hyundai i30 Fastback

H τελευταία προσθήκη στην γκάμα i30, που θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους. Το i30 Fastback διαθέτει μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση με χαρακτηριστικές αναλογίες ενός σπορ κουπέ, χάρη στην κομψή κεκλιμένη γραμμή οροφής, το μακρύ καπό και το μυώδες αμάξωμα.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-4

 

Opel Grandland X

Σύγχρονες, δυναμικές γραμμές, με μοντέρνα, εκτός δρόμου εμφάνιση και υπερυψωμένα καθίσματα με καλή σφαιρική ορατότητα, όπως αρμόζει σε ένα SUV, σε συνδυασμό με πολλές νέες τεχνολογίες και άφθονους χώρους και άνεση για μέχρι πέντε επιβάτες  – αυτό είναι το νέο Opel Grandland X.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-5

 

SEAT Arona

Σε μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παγκοσμίως εισβάλλει η ισπανική εταιρεία για δεύτερη φορά με το νέο Arona. Tο νέο compact SUV έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο segment, χρησιμοποιώντας τη νέα πλατφόρμα MQB A0 και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-6

 

Volkswagen Polo

Το νέο supermini πατάει επάνω στην πλατφόρμα MQB A0 και έχει “δυναμώσει και ωριμάσει”. Tο μήκος του είναι 4,05 μέτρα, ενώ χάρη στο αυξημένο μεταξόνιο έχει πιο ευρύχωρη καμπίνα. Ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι ο χώρος αποσκευών, ο οποίος είναι 351 λίτρα.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-7

 

Volkswagen T-Roc

Το νέο SUV της γερμανικής μάρκας μήκους 4,21 μέτρα θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2017. Το μοντέρνο μοντέλο ελευθέρου χρόνου βασίζεται στην γνώριμη πλατφόρμα MQB και θα εφοδιάζεται με τους κινητήρες TSI και TDI.

Λάμψη που έρχεται από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης-8

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή