Νέο Nissan Χ-TRAIL: Και ως εταιρικό αυτοκίνητο

Νέο Nissan Χ-TRAIL: Και ως εταιρικό αυτοκίνητο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς τα τελευταία χρόνια η αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων σημειώνει σημαντική άνοδο, η Nissan προσφέρει το νέο X-TRAIL σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με χαμηλή φορολογική επιβάρυνση για τον τελικό χρήστη / οδηγό του οχήματος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση την νομοθεσία που ορίζει την φορολογική επιβάρυνση ενός χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) του κάθε μοντέλου, αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα για την απόφαση αγοράς του, καθώς  είναι άρρηκτα συνδεμένη με το ποσό φόρου που καλείται να πληρώσει ο χρήστης- κάτοχος.

Το άρτι αφιχθέν νέο Nissan X-TRAIL, έρχεται με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή και ως εταιρικού αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης DiG των 1.6 λίτρων και απόδοσης 163hp, όπου η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) είναι στις 16.459 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι με φορολογικό συντελεστή 7%, το μέγιστο θεωρητικό φορολογητέο εισόδημα για τον τελικό χρήστη ανέρχεται μόλις στα 1.152 ευρώ το χρόνο

Αντίστοιχο πλεονέκτημα  διαθέτει και η έκδοση N-CONNECTA με τον κινητήρα diesel 1.6 λίτρων 130hp, που “μεταφράζεται” σε μια ιδιαιτέρως χαμηλή φορολογική επιβάρυνση για τον τελικό χρήστη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή