H JEEP στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017

H JEEP στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εμβληματική φίρμα στο χώρο του 4Χ4, θα συμμετάσχει στην φετινή διοργάνωση με δυναμικές εκδόσεις των Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, ενώ θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό και το ολοκαίνουργιο Jeep Compass, το μοντέλο που ήρθε να ταράξει τα νερά στα Compact Premium SUV προσφέροντας τις καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία, ασφάλεια 5 Αστέρων, διαχρονική πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Οι επισκέπτες της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017 θα το ζήσουν από κοντά στο Recalculating Tour σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο ‘Glamping’ ο οποίος αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που συνδυάζει την περιπέτεια με την premium αίσθηση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν όμως και άλλους λόγους να επισκεφτούν το περίπτερο της Jeep, καθώς η εταιρία έχει ετοιμάσει για αυτούς πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Δωρεάν Service

Όσοι παραγγείλουν ένα Jeep μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10/12, θα δικαιούνται Δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000km

Personal Test drive

Οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Jeep, θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο test drive του μοντέλου της επιλογής τους, στην off-road πίστα της εταιρίας στην Γλυφάδα.

Νέα χρηματοδοτικά

Οι επισκέπτες τους περιπτέρου θα ενημερωθούν για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας, όπως το πρωτοποριακό ‘50-50’ με προκαταβολή 50% και εξόφληση άτοκα σε 50 μήνες, το πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις και το πρόγραμμα PCP, που προσφέρει πληρωμή σε 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μία μεγάλη δόση στην λήξη, την οποία ο κάτοχος μπορεί να εξοφλήσει, να επαναχρηματοδοτήσει ή απλά να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017 θα λειτουργεί από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου στο χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό, Αίθουσα Ξιφασκίας), Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τις καθημερινές από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 21:00 το βράδυ.

Τα μοντέλα που θα κοσμήσουν το περίπτερο της Jeep, είναι:

Jeep Compass 1.6 MJET 120hp 6MTX FWD LIMITED

Jeep Compass 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD LIMITED                

Jeep Renegade 1.6 MJET 120hp FWD MTX LIMITED          

Jeep Renegade Trailhawk 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD

Jeep Grand Cherokee 3.0L CRD LIMITED                                       

Jeep Wrangler 2.8L CRD 5spd Auto 4WD

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή