Ειδική έκπτωση 10% από τη ΔΕΠΑ για τα μοντέλα της FIAT

Ειδική έκπτωση 10% από τη ΔΕΠΑ για τα μοντέλα της FIAT

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017”, η FIAT υλοποιεί ένα σημαντικό προωθητικό Πρόγραμμα, το “Fiat Big Deal”, προσφέροντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο Fiat της επιθυμίας τους σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

 
Με την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύονται οι ήδη ελκυστικές προωθητικές ενέργειες λιανικής που είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.
 

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ είναι το “Green Bonus Fisikon”, μια ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ, με το Φυσικό Αέριο Κίνησης Fisikon, τον χρυσό χορηγό της Έκθεσης. Η ΔΕΠΑ προσφέρει στους αγοραστές ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο. Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino). Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda (best seller της κατηγορίας), σε τιμή  αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.
 
O Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος χαιρετίζει την εξαιρετική αυτή κίνηση της ΔΕΠΑ που δίνει σημαντικό κίνητρο σε όσους θέλουν να μετακινηθούν πιο οικονομικά και οικολογικά. Επιπλέον δήλωσε ότι “H FCA αποτελεί τον Νο1 κατασκευαστή οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με περισσότερες από 700.000 ταξινομήσεις την τελευταία 20ετία. Με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της έχει την δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της χρήσης του φυσικού αερίου στις οδικές μεταφορές και στην Ελλάδα.”

 
Ο κύριος Στέφανος Οικονομίδης, διευθυντής Αεριοκίνησης στην ΔΕΠΑ, εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συνεργασία της  ΔΕΠΑ και της FIAT συμπληρώνοντας ότι: «το Green Bonus FISIKON αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις που υλοποιεί η ΔΕΠΑ με δικούς της πόρους με στόχο την επιτάχυνση της εξάπλωσης του Φυσικού Αερίου στην κίνηση οχημάτων στην πατρίδα μας. Στο επίκεντρο όλων των εταιρικών δράσεων βρίσκεται η βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη δικτύου CNG πρατηρίων FISIKON σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και τους κύριους αυτοκινητόδρομους στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία μας θα συνεισφέρει στην τόνωση της Ελληνικής οικονομίας καθώς και στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, με ένα εναλλακτικό καύσιμο που προσφέρει μεγάλη οικονομία στις μετακινήσεις αλλά και χαμηλό ίχνος άνθρακα και εκπομπών άλλων τοξικών ρύπων.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή