Τιμητική διάκριση της Σπανός ΑΕ από την BMW Hellas

Τιμητική διάκριση της Σπανός ΑΕ από την BMW Hellas

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σπανός ΑΕ γιόρτασε την ολοκλήρωση των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων της BMW, που αποτελούν από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, με ένα φαντασμαγορικό event για το κοινό. Στην εκδήλωση “BMW Exclusive Christmas After Work Event” μίλησε ο πρόεδρος της BMW Hellas, που απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Σπανό με τίτλο “Driving the Future together”.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σημαντικοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις νέες -με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά – εγκαταστάσεις, ενώ αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά ήταν πλαισιωμένες από BMW Individual και BMW M μοντέλα. Μεταξύ άλλων, σε περίοπτη θέση ήταν η ολοκαίνουργια BMW X3, που μάλιστα έκανε πρόσφατα την επίσημη πανελλήνια παρουσίαση. Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration.

Τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor & designer Στάθη Αλεξόπουλου, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν  φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης με τα γλυπτά του να χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες θαύμασαν οι παρευρισκόμενοι. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορείτε να αναζητήσετε το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο ‘Make-A-Wish’. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή