10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το νέο Volkswagen T-ROC

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το νέο Volkswagen T-ROC

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Volkswagen T-ROC είναι το νέο SUV της μάρκας. Εκτός από την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου T-ROC που έγινε στη Λισσαβώνα, οδηγήσαμε το νέο SUV και επι ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 10 πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο της Volkkswagen: 

T-Roc από τη Volkswagen: Το νέο crossover συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback. 
 
Πρωτοποριακή σχεδίαση: Καινοτόμες γραμμές, οροφή σε στυλ κουπέ, αισθητά φαρδύτερο μπροστινό μέρος, απέριττες αναλογίες.
 
Η σειρά των SUV: Η Volkswagen συμπληρώνει τη σειρά των SUV – που απαρτίζεται από τα Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace – με το T-Roc.
 
Το μέλλον των SUV: Τρία ακόμη νέα SUV θα ακολουθήσουν – η νέα γενιά Touareg, το μικρό T-Cross και το ηλεκτρικό I.D. CROZZ.
 
Αυτόματα ασφαλές: Μεγάλη γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού – Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist) που περιλαμβάνει τη λειτουργία αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης  (City Emergency Brake) και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist) ως στάνταρ.

 
Ψηφιακό και συνδεδεμένο: Προαιρετικά συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας με κρυστάλλινη οθόνη και η νέα γενιά του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων Active Info Display.
 
Έξι κινητήρες TSI και TDI: Ισχυροί κινητήρες τούρμπο με ισχύ από 85 kW / 115 PS ως 140 kW / 190 PS.
 
4MOTION συν DSG: Οι κινητήρες των 190 PS συνδυάζονται με τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ και DSG 7 ταχυτήτων ως στάνταρ.
 
Βέλτιστο πακέτο χάρη στην MQB: Compact διαστάσεις εξωτερικά, τεράστιο εσωτερικά: άνεση για 5 επιβάτες με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του (445 λίτρα).
 
Όπως σας αρέσει: Το T-Roc Design pack (με δίχρωμο ντιζάιν ως στάνταρ) και το T-Roc Sport pack (δίχρωμο ντιζάιν ως προαιρετικό) επιτρέπουν εκτεταμένη εξατομίκευση ώστε ο ιδιοκτήτης να δημιουργήσει το αυτοκίνητό του όπως ακριβώς επιθυμεί.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή