Autobest 2018 είναι το νέο Citroen C3 Aircross

Autobest 2018 είναι το νέο Citroen C3 Aircross

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κριτική επιτροπή του Autobest ψήφισε το νέο Citroen C3 Aircross ως το «Καλύτερο Αυτοκίνητο για την Ευρώπη» το 2018. Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση είναι ακόμη πιο σημαντική, αν λάβει κανείς υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία και, το κυριότερο, τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Οπως το 2003, οπότε είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroen C3, έτσι και τώρα το νέο Citroen C3 Aircross ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και στον πολύ δυναμικό αλλά και «φρέσκο» χαρακτήρα του.

Το νέο Citroen C3 Aircross είναι μέρος της εταιρικής αναγέννησης για τη Citroen και δείχνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο την ικανότητα της μάρκας να λανσάρει και να υποστηρίζει τις νέες ιδέες στην αυτοκίνηση. Με την πρώτη του παρουσίαση τον Οκτώβριο, το νέο μοντέλο έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Οι πελάτες εντυπωσιάζονται από το εσωτερικό, που διακρίνεται για όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τα μοντέλα της Citroen να ξεχωρίζουν. Η ευρυχωρία, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν να εισέρχεται άπλετο φως στην καμπίνα και οι δυνατότητες διαμόρφωσης για να ταιριάζει σε κάθε πιθανή ανάγκη, κάνουν το Citroen C3 Aircross να ξεχωρίζει.

Η προσωπικότητα του αυτοκινήτου της Citroen, υπογραμμίζεται ιδανικά με το μεγάλο εύρος των επιλογών που έχει όποιος θέλει να ξεχωρίζει και να επιλέξει κάτι το ιδιαίτερο για το δικό του αυτοκίνητο. Με περισσότερους από 90 συνδυασμούς χρωμάτων στο αμάξωμα και 5 σχεδιαστικά μοτίβα στην καμπίνα, το νέο Citroen C3 Aircross μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε όλες τις απαιτήσεις και να γίνει όσο ξεχωριστό θέλει ο ιδιοκτήτης του. Η ευρυχωρία που προσφέρει είναι μοναδική για την κατηγορία του, όπως και η διάθεση που φτιάχνει στους επιβάτες του, με τη μεγάλη ανοιγόμενη γυάλινη πανοραμική οροφή. Το νέο Citroen C3 Aircross φέρει το προηγμένο σύστημα Grip Control και σε συνδυασμό με το Σύστημα Υποβοήθησης Καθόδου για έντονες κατωφέρειες (Hill Assist Descent), απογειώνει την ευκολία για τον οδηγό και την ασφάλεια στις μετακινήσεις. Σε αυτό το μήκος κύματος είναι και τα 12 σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης με τα οποία εφοδιάζεται το γαλλικό μοντέλο, τα 4 συστήματα συνδεσιμότητας αλλά και η πρόσφατη διάκριση από το Euro NCAP με την ανώτερη βαθμολογία των 5 αστέρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή