Στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz A-Class

Στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz A-Class

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νέα Mercedes-Benz A-Class «προσγειώθηκε» στη χώρα μας και κέντρισε το ενδιαφέρον για το νεανικό και άκρως μοντέρνο στυλ της. Η τέταρτη γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου έχει αναβαθμιστεί τεχνολογικά, ενώ η ποιότητα κατασκευής και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η νέα A-Class έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Παρά την αύξηση των διαστάσεων, το βάρος της έχει μειωθεί κατά 20 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, φτάνοντας δηλαδή τα 1.375 κιλά. Σημαντική προσθήκη στην γκάμα των βενζινοκινητήρων είναι ο μικρός αλλά πολύ αποδοτικός 1.3 turbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm ροπής! Οι τιμές ξεκινούν από 32.605 ευρώ για τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση A200 με τον 1.3, ενώ η πετρελαιοκίνητη Α180d με το αυτόματο κιβώτιο 7G-DCT από 32.288 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή