Διανομείς Peugeot στη Μόσχα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του δικτύου διανομέων της για το έτος 2018 στη Μόσχα, το μεγαλύτερο διοικητικό, πολιτιστικό και βιομηχανικό κέντρο της Ρωσίας. Η premium γαλλική μάρκα σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, ενώ παρουσιάζει αυξητική τάση και τους πρώτους μήνες του 2018, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Στο συνέδριο παρευρέθησαν το σύνολο του πανελλαδικού δικτύου επίσημων διανομέων της Peugeot καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ο γενικός διευθυντής της Peugeot κ. Πέτρος Πιπερίδης έκανε έναν απολογισμό της πολύ επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε και επιπλέον παρουσίασε τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της Peugeot για τα επόμενα έτη. Το συνέδριο έκλεισε ο κ. Συγγελίδης Πολυχρόνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας για το 2017, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και επισήμανε τη σημασία του ρόλου του δικτύου στην επιτυχία της Peugeot.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή