Citroën SUV C5 Aircross, ο ορισμός της άνεσης (Κ)

Citroën SUV C5 Aircross, ο ορισμός της άνεσης (Κ)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η SUV γκάμα της Citroën αυξάνεται με ακόμη μία προσθήκη, το νέο SUV C5 Aircross. Το SUV νέας γενιάς που εμπνέεται πρωτίστως από τις προσδοκίες των πελατών, διαθέτει μοναδική και δυναμική προσωπικότητα, καθώς και ολοκαίνουργια διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες. Οι προτάσεις εξατομίκευσης που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση είναι 30 και κάνουν το νέο SUV C5 Aircross το πιο άνετο και ολοκληρωμένο μοντέλο της κατηγορίας του. Η καινοτόμος ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort κάνει τις διαδρομές μια νέα και ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι τον χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στον εξοπλισμό του φέρει 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένων του Highway Driver Assist, ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2), και του Grip Control με Hill Assist Descent, για τη διευκόλυνση της περιπέτειας όταν η διαδρομή γίνεται πιο απαιτητική. Πέραν των παραπάνω, το νέο SUV C5 Aircross εφοδιάζεται με 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ασύρματη φόρτιση των smartphones.

Η γραμμή παραγωγής του νέου SUV C5 Aircross είναι στο εργοστάσιο Rennes – La Janais. Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει προς τα τέλη του 2018 στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ το SUV C5 Aircross θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Citroën που θα κυκλοφορήσει σε plug-in υβριδική έκδοση (στα τέλη του 2019).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή