Autoduder: Service αυτοκινήτου με διαφάνεια και αξιοπιστία

Autoduder: Service αυτοκινήτου με διαφάνεια και αξιοπιστία

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης συνεργείων στην Αττική, μειώνει τα κόστη έως και 60%, αυξάνει τις επιλογές και δίνει τον έλεγχο στο πελάτη.

Ανατροπές στον τρόπο που μέχρι σήμερα επιλέγαμε συνεργείο για το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου μας, φέρνει ο autoduder. Εύκολα και δωρεάν, ο χρήστης μπορεί πλέον μέσω της πλατφόρμας  autoduder.com να συγκρίνει τιμές και αξιολογήσεις και να κλείσει online ραντεβού στο καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο της περιοχής που επιθυμεί. Τα πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας που μετρά ήδη 200 επιλεγμένα συνεργεία σε όλη την Αττική, ανατρέποντας τους κανόνες στο service αυτοκινήτων προς όφελος του κάθε ιδιοκτήτη ΙΧ, μπορούν να συνοψισθούν σε τρεις βασικές καινοτομίες:

  1. Ο πελάτης βλέπει αμέσως online τιμές, που περιλαμβάνουν και τα ανταλλακτικά και την εργασία και είναι συγκεκριμένες για καθένα από τα 12 χιλιάδες μοντέλα που καλύπτει ο autoduder.
  2. Οι αξιολογήσεις των συνεργείων στις προσφορές είναι επιβεβαιωμένες: Μόνο οι πελάτες που έχουν ολοκληρώσει ραντεβού μέσω autoduder μπορούν να αξιολογήσουν ή να σχολιάσουν το συνεργείο.
  3. Η ομάδα του autoduder λειτουργεί ως ένας διαμεσολαβητής μεταξύ πελάτη & συνεργείου που διασφαλίζει ότι τηρήθηκαν οι εργασίες και το κόστος του ραντεβού, αλλά και αναλαμβάνει να επιλύσει οτιδήποτε απασχολεί τον πελάτη. 

Όπως σημειώνουν οι βασικοί ιδρυτές του autoduder.com κ.κ. Νικόλας Κάζος & Φοίβος Φαραντάκης: «Στόχος του autoduder είναι να κάνει την επιλογή συνεργείου μια διαδικασία απλή, διασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα εργασιών στην οικονομικότερη δυνατή τιμή. Θέλουμε να νιώσει ο πελάτης στη πράξη ότι έχει έναν φίλο στο service, που θα του αφαιρέσει κάθε άγχος και ανασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με το συνεργείο»

Στον ιδιαίτερο αυτό κλάδο, ο autoduder εξασφαλίζει έμπρακτα τη διαφάνεια και την αξιοπιστία:

  • Αξιολογεί προκαταβολικά ένα-ένα τα συνεργαζόμενα συνεργεία. Συμμετέχουν μόνο όσοι  βλέπουν θετικά τη σύγκριση τιμών και τη δημόσια αξιολόγηση αλλά και προσφέρουν λογικό κόστος εργασίας, για να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. 
  • Ελέγχει τα τυπικά προσόντα των μηχανικών, πραγματοποιεί επιτόπιες επισκέψεις αλλά και κρίνει συνεχώς βάσει των αξιολογήσεων από τους πελάτες και τους προμηθευτές. 
  • Δεν παρεμβαίνει στη τελική επιλογή συνεργείου. Ο πελάτης επιλέγει online απευθείας σε ποιο συνεργείο θα κλείσει ραντεβού, ενώ δεν επιτρέπεται διαφήμιση συνεργείου  μέσα από το site.
  • Επιλέγει μόνο επώνυμα και δοκιμασμένα ανταλλακτικά μεγάλης κυκλοφορίας με όλες τις προβλεπόμενες εγγυήσεις  του κατασκευαστή.

Στις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του autoduder στην Αττική, οι εργασίες που παρέχει αφορούν το γενικό service, ιμάντες, μπαταρίες, φρένα, σετ συμπλέκτη και αμορτισέρ, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν: αλλαγή ελαστικών, επισκευή ζαντών, φανοποιία κ.α. Παρομοίως προβλέπεται αύξηση του δικτύου κατά 50%, με τα συνεργαζόμενα συνεργεία να ξεπεράσουν τα 300, παρέχοντας κάλυψη σε κάθε γειτονιά της Αττικής.

Σύμφωνα με την ομάδα του autoduder: «Να βρεις το οποιοδήποτε συνεργείο είναι εύκολο, να βρεις το σωστό είναι δύσκολο» Βασικός στόχος του autoduder.com είναι να αναδείξει τα καλύτερα συνεργεία και να εξασφαλίσει τις καλύτερες υπηρεσίες για τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Οι 9 στους 10 πελάτες του autoduder έχουν ήδη αξιολογήσει τα συνεργεία τους και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το επίπεδο των υπηρεσιών. 

Εάν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα, κάνε κλικ σε μία από τις παρακάτω επιλογές, ή κάλεσε την ομάδα του autoduder στο 211 4118822  καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 9πμ-6μμ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή