Ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το 2018, η Hyundai Motor πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σε επίπεδο εξαμήνου στην Ευρώπη, με αύξηση πωλήσεων 7,5% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017. Οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν οδηγήσει σε νέο ρεκόρ ταξινομήσεων ύψους 291,052 το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Οι πωλήσεις της Hyundai ξεπερνούν τον μέσο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά (+ 2,8%) το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

 
Η ζήτηση των πελατών για τα αυτοκίνητα Hyundai αυξήθηκε σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές καθώς η εταιρεία έχει ανανεώσει και επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της. Οι πωλήσεις σε Γαλλία (+ 26%), Ισπανία (+ 23%) και Γερμανία (+ 8%) ήταν ιδιαίτερα αυξημένες το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2017 και συνέβαλαν στη συνολική απόδοση της Hyundai στην Ευρώπη. 

 
Σε ακόμη πιο εξαιρετικό ρυθμό κινείται και η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai έχοντας σημειώσει αύξηση στις ταξινομήσεις +63% στο πρώτο εξάμηνο, όταν η αγορά αυξάνεται κατά 23,7%. Με νέα αιχμή του δόρατος το ανανεωμένο i20, την οικογένεια i30 (Hatchback, Fastback και Ν) καθώς και το ολοκαίνουργιο compact SUV Kona, η Hyundai Ελλάς φέτος επιτυγχάνει την καλύτερη επίδοσή της την τελευταία δεκαετία στις λιανικές πωλήσεις της Ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 6,6%.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή