300 αυτοκίνητα VW, Audi και Skoda για του πληγέντες της πυρκαγιάς

300 αυτοκίνητα VW, Audi και Skoda για του πληγέντες της πυρκαγιάς

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Kosmocar, μία ελληνική εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

 
Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar αποφάσισε: 
 
Την άμεση και δωρεάν διάθεση συνολικά 300 αυτοκινήτων από τις μάρκες τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, στους κάτοικους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, για περίοδο δύο μηνών, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους
 
H Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, θα διαθέσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου και για διάστημα δύο μηνών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή