Το Volkswagen Touareg κλέβει την παράσταση

Το Volkswagen Touareg κλέβει την παράσταση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Volkswagen Touareg, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, είναι φαρδύτερο, μακρύτερο και χαμηλότερο. Στο εσωτερικό, η άνεση και η ευρυχωρία είναι εξασφαλισμένες. Τα προαιρετικά ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα μπορούν να εφοδιαστούν και με λειτουργία μασάζ, επιλογή που ενσωματώνεται πρώτη φορά σε μοντέλο Touareg. Οι πέντε επιβάτες μεταφέρονται εύκολα, ενώ οι αποσκευές τους βρίσκουν τη θέση τους στο πορτ-μπαγκάζ των 810 λίτρων (113 λίτρα περισσότερα από την προηγούμενη γενιά). Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι το «Innovision Cockpit».

Λανσάρεται πρώτη φορά στο Touareg 3ης γενιάς. Η πλειονότητα των πλήκτρων έχει ενσωματωθεί στην οθόνη των 15 ιντσών του κορυφαίου συστήματος infotainment «Discover Premium», που είναι στραμμένη προς τον οδηγό. Tο 3ης γενιάς Touareg θα διατίθεται με δύο κινητήρες V6 diesel ισχύος 231 και 286 ίππων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και εκδόσεις με κινητήρα V6 βενζίνης (340 ίππων) και V8 turbodiesel (421 ίππων). Οι κινητήρες TDI των 231 και 286 ίππων έχουν ροπή που φθάνει τα 500 και 600 Nm, αντίστοιχα. Θα διαθέτει στάνταρ το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4Motion και συνοδεύεται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο.

Στην Ελλάδα προσφέρεται με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα, σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους και πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Προτεινόμενες τιμές 77.700 και 84.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή