H DS σε “πάει” να ακούσεις μουσική

H DS σε “πάει” να ακούσεις μουσική

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η DS καλεί το κοινό της να απολαύσει μια πρωτότυπη ακουστική εμπειρία στο DS WORLD του Παρισιού. Τις ίδιες ημέρες διεξάγεται και το εθνικό μουσικό φεστιβάλ της Γαλλίας. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, στο DS WORLD του Παρισιού, η εταιρεία FOCAL που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων και όχι μόνο, θα προσφέρει την ευκαιρία ακρόασης μουσικής, αντάξια των καλύτερων αμφιθεάτρων του κόσμου.

 
Μέσα στο DS 7 CROSSBACK που εφοδιάζεται με τα ηχεία Sopra ή με τη χρήση των νέων ακουστικών υψηλής πιστότητας στον ήχο, Focal Listen Wireless Chic, οι επισκέπτες του DS WORLD στο Παρίσι θα μπορούν να εκτιμήσουν την άριστη απόδοση του ήχου που επιτυγχάνεται μέσα στο μοντέλο της DS AUTOMOBILES από τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία των Hi-Fi.

 
Στο DS WORLD του Παρισιού, έχουν προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα ημέρες γεμάτες με μουσική και ξεχωριστά sessions ακρόασης για τους πραγματικούς λάτρεις της μουσικής. Ένας ειδικός του ήχου από την FOCAL θα προσφέρει την εμπειρία της υψηλής πιστότητας στην ακρόαση της μουσικής. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιβιβαστούν στο DS 7 CROSSBACK που διαθέτει το πρωτοποριακό Hi-Fi ηχοσύστημα FOCAL ELECTRA® για να απολαύσουν την ποιότητα της απόδοσης των ηχείων Sopra και να δοκιμάσουν τα νέα ακουστικά Focal Listen Wireless Chic που αλλάζουν επίπεδο στην ποιότητα του ήχου. 

 
«Κλείνοντας το μάτι» στο εθνικό μουσικό φεστιβάλ, με την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση οι δύο Γαλλικές εταιρείες DS AUTOMOBILES και FOCAL γιορτάζουν τη συνεργασία τους που έχει ξεκινήσει το 2016. Το τελευταίο τους επίτευγμα είναι το σύστημα ήχου FOCAL ELECTRA® που διατίθεται αποκλειστικά στο DS 7 CROSSBACK, που είναι το πρώτο μοντέλο δεύτερης γενιάς DS.

 
Η σχεδίαση του ηχοσυστήματος έγινε ταυτόχρονα με την σχεδίαση του μοντέλου της DS. Οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές των δύο εταιρειών, συνεργάστηκαν για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στην τοποθέτηση των ηχείων του FOCAL ELECTRA® προκειμένου να επιτευχθεί ακουστική τελειότητα στην πολυτελή καμπίνα του. 

 
Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει 14 ηχεία τοποθετημένα προσεκτικά στην περίμετρο της καμπίνας. Ο χωροταξικός σχεδιασμός προσφέρει μια συνολική εμπειρία με πλούσιο σε βάθος και λεπτομερή ήχο. Τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά βασίζονται στην εμπειρία που απέκτησε η FOCAL στα ηχοσυστήματα για home cinema συνθέσεις. Με τον ειδικό επεξεργαστή ήχου και τα ηχεία δύο δρόμων στο πίσω μέρος, η ηχητική κάλυψη της μουσικής είναι σε εξαιρετικό επίπεδο ακριβής και σταθερή. Το FOCAL ELECTRA® είναι σχεδιασμένο για να συναρπάσει τους πιο απαιτητικούς ακροατές. 

 
Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να θαυμάσουν μια έκθεση φωτογραφίας που αποτίει φόρο τιμής στους δημιουργούς του DS 7 CROSSBACK. Μέσα από περίπου είκοσι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μάρκα DS στρέφει τους προβολείς στους σχεδιαστές, τους τεχνίτες, τους ειδικούς, τους μηχανικούς και όλους αυτούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλο τους το ταλέντο για να δημιουργήσουν, να διαμορφώσουν, να συναρμολογήσουν, να δοκιμάσουν και εν τέλει να παρουσιάσουν το DS 7 CROSSBACK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή