Οι νέες υπηρεσίες του Volvo On Call

Οι νέες υπηρεσίες του Volvo On Call

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Volvo ξεκλειδώνει τον συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο με την τελευταία γενιά του Volvo On Call και δίνει στους πελάτες της πρόσβαση σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των περισσότερων μοντέλων Volvo. Μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει το Volvo On Call και εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε smartphone ή άλλη έξυπνη συσκευή, ο οδηγός μπορεί μεταξύ άλλων:

– Να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό πριν μπει στο αυτοκίνητο.

– Οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο κάτοχος του αυτοκινήτου, μπορεί να δημιουργήσει άμεσα ένα «ψηφιακό κλειδί» μέσω του Volvo On Call και να δώσει τη δυνατότητα σε φίλους ή μέλη της οικογένειάς του να το ξεκλειδώσουν χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

– Να αναζητήσει στον χάρτη της εφαρμογής έναν προορισμό ή ένα σημείο εξυπηρέτησης και να το στείλει στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.

– Να βρει μία θέση στάθμευσης και να λάβει οδηγίες πλοήγησης για να φτάσει σε αυτή.

– Να εντοπίσει μέσω του χάρτη της εφαρμογής το αυτοκίνητό του, αν έχει ξεχάσει πού ακριβώς είναι σταθμευμένο.

– Να ελέγξει αν είναι κλειδωμένο και, αν χρειάζεται, να το κλειδώσει.

– Να καλέσει βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Αν χρειαστεί, το αυτοκίνητο καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή