Για τους πυρόπληκτους

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, στηρίζει έμπρακτα και βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar αποφάσισε την άμεση και δωρεάν διάθεση συνολικά 300 αυτοκινήτων από τις μάρκες τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, στους κατοίκους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, για περίοδο δύο μηνών, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους. H Kosmocar θα διαθέσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου και για διάστημα δύο μηνών.

Παράλληλα και η TEOREN MOTORS Α.Ε. (Renault & Dacia Ελλάδας) στηρίζει τους πληγέντες των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.

Ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης, η διοίκηση της TEOREN MOTORS Α.Ε. αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν στους συμπολίτες μας, που έχασαν τα αυτοκίνητα τους στη φωτιά, πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio κατόπιν κλήρωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή