ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το επιτυχημένο Compass ακόμα πιο ελκυστικό

Το επιτυχημένο Compass ακόμα πιο ελκυστικό

Το Jeep Compass βρίσκεται στην ελληνική αγορά σχεδόν έναν χρόνο και αναμφίβολα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλου αγοραστικού κοινού. Το Compact Premium SUV έχει συμπληρώσει την γκάμα της Jeep, που πλέον έχει μια εξαιρετική πρόταση για κάθε κατηγορία SUV.

To Jeep Compass είναι το πιο ικανό εκτός δρόμου όχημα της κατηγορίας του. Αυτό ισχύει λόγω του ότι εξοπλίζεται με δύο συστήματα μόνιμης τετρακίνησης, το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low (με 20:1 crawl ratio), τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαθέσουν το 100% της διαθέσιμης ροπής στον τροχό που τη χρειάζεται. Και τα δύο ενσωματώνουν το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain, που προσφέρει 5 διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Επιλέγοντας Auto, Snow, Sand, Mad ή Rock (η τελευταία μόνο στο Trailhawk), ο οδηγός θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε έδαφος και να κινηθεί με άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Oι κινητήρες με τους οποίους μπορεί το νέο Compass να εφοδιαστεί είναι οι εξής:

Βενζίνη
• 1.4L MultiAir2 με Stop&Start, 140 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
• 1.4L MultiAir2 με Stop&Start, 170 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

Diesel
• 1.6L MultiJetII με Stop&Start, 120 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
• 2.0L MultiJetII με Stop&Start, 140 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.
• 2.0L MultiJetII με Stop&Start 170 ίππων, 4WD/Low με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

Μια δυναμική προσφορά φέρνει την απόκτηση του Jeep Compass, αλλά και το Renegade πιο κοντά από ποτέ. Ο όμιλος Συγγελίδης, ανακοινώνει νέες μειωμένες τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 5.000 ευρώ, καθώς και νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Jeep Hellas. Τα Jeep Renegade και Compass είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από 18.900 ευρώ και 24.400 ευρώ αντιστοίχως.