ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

25 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-2018-2280792

Το Σάββατο 10 Νοέμβριου, ανοίγει τις πύλες της η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10 – 18 Νοεμβρίου 2018.

Η φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Την έκθεση αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι Αυτοκινήτων (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση, για τον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά κυρίως, για τους υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα 25 καινούργιων μοντέλων και η παρουσίαση 150 νέων αυτοκινήτων. Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επομένους μήνες στην ελληνική αγορά:

 

BMW: Νέα BMW X5 Πανελλήνια πρεμιέρα. Νέα BMW Σειρά  8 Coupe Πανελλήνια πρεμιέρα. BMW i8 Roadster. Νέα BMW X4. Νέα BMW M2 Competion.

 

CITROENΝέο C5 Aircross.

25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-20180

DSΝέο DS3 Crossback. Νέο DS7 Crossback.

 

FIAT: Ανανεωμένο Fiat 500με κινητήρα 1.000 κ.εκ.

 

FORDΝέο Ford Focus.

 

HYUNDAIΑνανεωμένο Hyundai Tucson.

 

JΕΕPΝέο Jeep Wrangler.

25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-20182

KIAΝέο Kia Ceed. Νέο Kia Stinger. Νέο Kia Niro υβριδικό.

 

MERCEDESΝέα Mercedes CLS. Νέα Mercedes G-Class.

25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-20184

MINI: MINI Electric Concept.

 

NISSAN: Nissan e-EVALIA

 

SEATΝέο Seat Tarraco. Νέο CUPRA Ateca.

25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-20186

SKODAΝέα Skoda Fabia Hatch Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Combi Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Skoda Fabia Monte Carlo Πανελλήνια πρεμιέρα. Skoda Kodiaq Scout.

 

VWΝέο VW Touareg.

 

VOLVOΝέο Volvo V60. Νέο Volvo XC40.

 25-premieres-kai-150-nea-montela-stin-aytokinisi-20188

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», δήλωσαν συμμετοχή, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa RomeoBMWCitroenDaciaDSFiatFordHyundaiJeepKiaMercedesMININissanRenaultSeatSkodaSmartSubaruVolkswagen και Volvo.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν  δωρεάν Test Drive.

Η EKO, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», συμμετέχει και με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα παρουσιάζοντας όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της. Η ΕΚΟ. μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια, είναι μέγας χορηγός ονόματος της έκθεσης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Βασικός χορηγός της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» είναι η FYSICON που στηρίζει την αυτοκίνηση και φροντίζει για τον περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος, χρηματοδοτώντας την αγορά αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ημερίδες με θεματολογία: Αυτοκίνητο και Περιβάλλον, Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα και Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, που έχουν στόχο την ενημέρωση των πολίτων και την ευαισθητοποίηση τους στα θέματα της σύγχρονης αυτοκίνησης.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ EKO 2018» προσδίδουν την αίγλη που αρμόζει σε μία από τις εκθέσεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ. Δωρεάν πάρκινγκ για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.