H ανανεωμένη Skoda Fabia στην Ελλάδα (τιμές)

H ανανεωμένη Skoda Fabia στην Ελλάδα (τιμές)

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Skoda Fabia, στην 3η πλέον γενιά της, ανανεώνεται εκ βάθρων και με αιχμή του δόρατος τη Monte Carlo, μία σπορ και με έντονο το χαρακτήρα της εξατομίκευσης έκδοση, φιλοδοξεί – όχι άδικα – να καταλάβει μία κορυφαία θέση στην κατηγορία των compact μοντέλων. Έχοντας ως «προίκα» τις πωλήσεις περισσότερων από 4.000.000 Fabia από όταν λανσαρίστηκε το μοντέλο, το 1999 και την αγορά της Γερμανίας ως την κορυφαία σε δημοφιλία, η νέα Fabia, σε hatchback και combi αμαξώματα μπαίνει στην αγορά για να προσφέρει το πληρέστερο πακέτο στην κατηγορία. 

 
Στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας και του μοντέλου ειδικότερα, δηλαδή αξιοπιστία, ευρυχωρία και value for money, έρχονται πλέον να προστεθούν το σύγχρονο design, η προηγμένη τεχνολογία παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, τα πιο σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας. Παράλληλα, η πρωτοεμφανιζόμενη στη γκάμα έκδοση Monte Carlo, με έντονα σπορ στοιχεία, προσδίδει το μέγιστο βαθμό εξατομίκευσης που αναζητά ο σύγχρονος αγοραστής ενός μοντέλου της κατηγορίας. Το νέο μοντέλο κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018, 10-18 Νοεμβρίου.

 
Μπροστά ξεχωρίζει η νέα μάσκα με κάθετες ράβδους και τα επανασχεδιασμένα φώτα και ο – επίσης νέος – προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης.Για πρώτη φορά η Skoda Fabia διατίθεται προαιρετικά με προβολείς LED ενώ τα φώτα ημέρας είναι LED και στο βασικό εξοπλισμό. Νέα πίσω φώτα LED είναι επίσης προαιρετικά, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο τυπικό σχήμα C της Skoda.Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις της με μήκος 3,997 mm και μεταξόνιο 2,470 mm, η Skoda Fabia προσφέρει ευρυχωρία για έως πέντε άτομα. Η έκδοση hatchback προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Η χωρητικότητα των 330 l μπορεί να αυξηθεί έως 1.150 l, αναδιπλώνοντας προς τα κάτω τα πίσω καθίσματα 60:40. Η Skoda Fabia Combi με μήκος 4.262 mm προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της και έχει χωρητικότητα από 530 έως και 1,395 l.
 
H ανανεωμένη Skoda Fabia στην Ελλάδα (τιμές)-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή