Ρεκόρ πωλήσεων Jaguar και Land Rover στην Ελλάδα

Ρεκόρ πωλήσεων Jaguar και Land Rover στην Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Για το 10μηνο της τρέχουσας χρονιάς , η Εισαγωγική εταιρεία της JLR στην Ελλάδα, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ,  πραγματοποιεί την καλύτερη της επίδοση για τα τελευταία χρόνια. Οι ταξινομήσεις των αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover στην χώρα μας  ανέρχονται  στις 264 έναντι 134 για την ίδια περίοδο του 2017, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση ύψους 97%, την ώρα που οι πωλήσεις  της μητρικής εταιρίας για την ίδια περίοδο στην Ευρώπη παρέμειναν περίπου στα ιδία επίπεδα, καθιστώντας την Ελληνική Εισαγωγική μεταξύ των κορυφαίων σε επιδόσεις.

 
Το 2019 προβλέπεται ακόμα πιο δυναμικό για την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ & την JLR, καθώς θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque τον επόμενο Μάρτιο στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πορεία της μάρκας στην χώρα μας, καθώς και το λανσάρισμα της νέας ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, γεγονότα που προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή