Σκάφος και αυτοκίνητο πάνε… μαζί

Σκάφος και αυτοκίνητο πάνε… μαζί

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη έκθεση αυτοκινήτου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018", το Ναυτικό Σαλόνι ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες του από 22-26 Νοεμβρίου 2018, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Η ναυτική έκθεση θεσμός αποδεικνύει ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.  
 
Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες και για πέντε ημέρες μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

 

Φουσκωτά, μηχανές σκαφών, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια, ναυτικά εξαρτήματα, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, μηχανές θαλάσσης, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ, καταδυτικός εξοπλισμός, είδη αλιείας, περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα .

 
Και το ταξίδι για την μεγαλύτερη ναυτική έκθεση ξεκινάει δυναμικά με αφοσίωση και σεβασμό στο πιστό κοινό του Ναυτικού Σαλονιού και με κύριο στόχο την παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών που όλοι περιμένουν να δουν από κοντά! Γιατί το Ναυτικό Σαλόνι είναι η έκθεση θεσμός η οποία στα 36 χρόνια διοργάνωσης της εξακολουθεί να προσελκύει φανατικούς επισκέπτες και το σημαντικότερο είναι πως η παρουσία του κοινού και η υποστήριξή του μπορεί και πρέπει να επηρεάσει θετικά το μέλλον και τις εξελίξεις στον κλάδο. 

 
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) που πάντα στηρίζει την έκθεση με όλες τους τις δυνάμεις και προς όλες τις κατευθύνσεις.
 
Διάρκεια έκθεσης: 22 Νοεμβρίου – 26 Νοεμβρίου 2018
 
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινές: 15:00 – 21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 21:00
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή