Εορταστικό Bazaar της Ducati με ξεχωριστά προϊόντα

Εορταστικό Bazaar της Ducati με ξεχωριστά προϊόντα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ducati Athens διοργανώνει εορταστικό Bazaar σε είδη ένδυσης – εξοπλισμού αναβάτη, με την εγγύηση γνησιότητας Ducati, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Το Bazaar, που αποτελεί και ιδανική ευκαιρία επιλογής δώρων εν όψει εορτών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, στο Νέο Κόσμο. 

Μεγάλη γκάμα από γνήσια είδη ένδυσης – εξοπλισμού αναβάτη, είδη ένδυσης casual (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καθώς και αξεσουάρ (καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, κούπες) και πολλά άλλα, θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση που φτάνει έως και 80%. Διαθέσιμη θα είναι και ολόκληρη η collection του 2019, που ειδικά για την ημέρα του Bazaar θα προσφέρεται με έκπτωση 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο 210 9981199 ή στο [email protected] . Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας του Bazaar, 10.00-18.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή