Ραντεβού Καμίνη, σήμερα, για το «Αττικόν»

Ραντεβού Καμίνη, σήμερα, για το «Αττικόν»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ιδιοκτήτη  (Ιδρυμα Δεκόζη Βούρου) και τον εκμισθωτή των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων» (Γιώργος και Τάκης Τσακαλάκης) συναντάται σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στις 12 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον εμπρησμό του ιστορικού συγκροτήματος.

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις, σε αυτούς τους 38 μήνες δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως εργασία στην κατεύθυνση της αποκατάστασης του κτιρίου. Κι ενώ υπάρχει στη διάθεση των ιδιοκτητών κονδύλι της τάξης του 1.700.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, το Ιδρυμα Δεκόζη- Βούρου υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση του, καθώς το σχετικό αίτημα πρέπει να συνυπογράψουν όλοι οι ενοικιαστές των καταστημάτων του κτιρίου, ένας εκ των οποίων έχει οδηγηθεί σε πτώχευση, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να υπογράψει.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία να μην απαιτείται η συγκατάθεση των ενοικιαστών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή