ΠΟΛΗ

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεγάλη Βρεταννία

brettania1
brettania2

Προχθές το απόγευμα σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, που όλοι τόσο πολύ προσμένουμε, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου και υπό την συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική χορωδία των εκπαιδευτηρίων ‘Θεμιστοκλής’.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις. 

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς όμως, ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Πανέμορφες γιρλάντες, σπάνια στολίδια και πάνω από 5000 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πολύ ψηλό έλατο και συντέλεσαν το απόλυτο συνδυασμό για να δημιουργήσουν ένα πολύ κομψό εορταστικό περιβάλλον.

Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει και φέτος μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 1/12/2015 και για τους 3 επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, θα προστίθεται €1 στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Lifeline Hellas».

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το πολύτιμο έργο του οργανισμού, δηλαδή την παροχή ιατρικού εξοπλισμού, αλλά και την οικονομική και υλική ενίσχυση μη κερδοσκοπικών σωματείων, συλλόγων, ορφανοτροφείων, νοσοκομείων, ιδρυμάτων παίδων και πολλών άλλων μερών που έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας.