Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Κάθε μέρα όλο και πιο κοντά

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Κάθε μέρα όλο και πιο κοντά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σημερινή (61η) συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Και αυτό γιατί πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ στην παράδοση του έργου από τον εργολάβο στο Ιδρυμα – πλην απροόπτου υπολογίζεται για τα τέλη Μαρτίου.

Τόσο στη συνεδρίαση της Δευτέρας (4 – 6 μ.μ.) όσο και σε όσες ακολουθήσουν το ευρύ κοινό θα έχει πρόσβαση μέσω live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΝ. Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν για πρώτη φορά στις κτιριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, που βρίσκονται κατασκευαστικά σε εξαιρετικά προχωρημένο σημείο και περιλαμβάνουν τη νέα έδρα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Οσο για τους υπόλοιπους Αθηναίους, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το νέο σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας τον προσεχή Ιούνιο, όταν το Κέντρο Πολιτισμού θα φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή