Ο Ιούνιος του Εθνικού Κήπου

Ο Ιούνιος του Εθνικού Κήπου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να «ζήσουν τον Κήπο αλλιώς» προσκαλεί τα παιδιά κάθε ηλικίας ο Δήμος Αθηναίων από αυτό το τριήμερο και για έναν ολόκληρο μήνα. Μέσα από μία πληθώρα προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης και διαδραστικών παραστάσεων, οι μικροί Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, αρχίζοντας με ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο που φέρει την υπογραφή της Εθνικής Πινακοθήκης (3 έως 5 ετών σήμερα στις 11 π.μ., 6 έως 11 ετών αύριο και μεθαύριο στις 11 π.μ. στο Στρογγυλό Κιόσκι). Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Κήπος θα γεμίσει με… ανθρώπους των σπηλαίων που επικοινωνούν μεταξύ τους με προϊστορικές λέξεις (7 έως 12 ετών, 6 μ.μ., στην Πέγκολα με γλυσίνα) και τη Δευτέρα η ομάδα Μικρός Νότος θα παρουσιάσει την παιδική διαδραστική παράσταση «Αισώπου Κόμιξ» σε σύλληψη Τάσου Ράτζου (7.30 μ.μ. στο Αστέρι).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής και γιόγκα για γονείς και παιδιά, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα ερμηνεύει γνωστές μελωδίες κάθε πρωί στις 10.30 π.μ. στο Ηλιακό Ρολόι.

​​Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο www.opandakipos.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή