«Αποτύπωμα Ψαριού»: Η νέα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας από την TRATA

«Αποτύπωμα Ψαριού»: Η νέα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας από την TRATA

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η TRATA, η αμιγώς ελληνική μάρκα που από τη δεκαετία του ’70 έχει αγαπηθεί για την ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία ψαριών που προσφέρει, συστήνει αυτή τη φορά μια νέα καινοτόμα υπηρεσία που δημιούργησε. Έχοντας κερδίσει την καρδιά του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας τη δικιά της θέση σε κάθε οικογενειακό τραπέζι, αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες του καταναλωτή και σας παρουσιάζει το «Αποτύπωμα Ψαριού».

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με τις Σαρδέλες και το Γαύρο Αιγαίου TRATA, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία iKnowHow και τη Γενική Διεύθυνση Αλιείας.

Η σκέψη πίσω από αυτήν τη νέα καινοτομία που λανσάρει η TRATA είναι ότι ο κόσμος θα μπορεί να έχει, εύκολα και γρήγορα, πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ιστορία και την προέλευση των ψαριών που επιλέγει. Χάρη στο «Αποτύπωμα Ψαριού», ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίζει το είδος του ψαριού που έχει επιλέξει, την περιοχή στην οποία αλιεύτηκε καθώς και τον τρόπο αλίευσης, και το όνομα του καϊκιού που το μετέφερε. Επιπλέον, με την υπηρεσία αυτή η TRATA συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση των θαλασσών. Με γνώμονα πάντα τη βιωσιμότητα του Αιγαίου, συνεργάζεται με νόμιμα αλιευτικά σκάφη, τα οποία σέβονται τους κανονισμούς της αλιευτικής νομοθεσίας.

Ανακαλύψτε την ιστορία των ψαριών της TRATA! Πώς; Εύκολα και απλά, με 3 μόνο βήματα!

  1. Βρείτε τον 5ψήφιο κωδικό πάνω στις συσκευασίες TRATA

  2. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tratagreece.gr και κάντε κλικ στην επιλογή «Αποτύπωμα Ψαριού»

  3. Εισάγετε τα 5 ψηφία του κωδικού που εμφανίζεται πάνω στη συσκευασία, στο πεδίο συμπλήρωσης «κωδικός αποτυπώματος ψαριού»

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα αφρόψαρα, Σαρδέλα και Γαύρο Αιγαίου TRATA, τα έχετε μπροστά σας! Με τον τρόπο αυτό, πέρα από την απόλαυση της γεύσης και της ποιότητας του ψαριού που φθάνει στο πιάτο σας, θα ξέρετε ότι συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του θαλάσσιου πληθυσμού και τη βιωσιμότητα του Αιγαίου.

Σαρδέλες και Γαύρος Αιγαίου TRATA

Η εμπειρία της TRATA στα αφρόψαρα, καθώς και η ποιότητα και η καινοτομία σε όλες τις γευστικές προτάσεις που δημιουργεί για τον κόσμο, είναι γνωστή. Όσο γνωστή είναι και η πλούσια γεύση και η υψηλή θρεπτική αξία της σαρδέλας και του γαύρου TRATA, που αλιεύονται στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η TRATA φέρνει τώρα στα τραπέζια σας μια νέα γεύση: τις καπνιστές Σαρδέλες Αιγαίου με φυτικό λάδι. Το κάπνισμα της σαρδέλας γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, αποκλειστικά σε φούρνο με μείγμα ξύλων οξιάς, δρυός και ελάτου. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αργή ωρίμανση στη γεύση και η τρυφερότητα στη σάρκα του ψαριού. Πάντα διαχρονικές, πάντα θρεπτικές και νόστιμες, οι γεύσεις που ήδη αγαπάτε και δείχνετε την προτίμησή σας: Σαρδέλες Αιγαίου TRATA σε σάλτσα ντομάτας, σε ελαιόλαδο, σε φυτικό λάδι & πικάντικες σε φυτικό λάδι.

Φυσικά, από τη γκάμα των αφρόψαρων δε θα μπορούσε να λείπει ο Γαύρος Αιγαίου: ριγανάτος σε φυτικό λάδι, πικάντικος σε φυτικό λάδι, καθώς και γαύρος σε ελαιόλαδο. 

Η φροντίδα πίσω από τη θρεπτική αξία των ψαριών

Κάθε κονσέρβα TRATA διαφυλάσσει την αξία των συστατικών της, χωρίς να χρησιμοποιεί συντηρητικά. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που ανοίγετε μία κονσέρβα TRATA, είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε πλούσια γεύση, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την υψηλή διαθρεπτική αξία των ψαριών που έχετε επιλέξει. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή