Μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής

Μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημερίδα με θέμα «Ανταγωνιστικότητα και Πολιτικές για την Κλιματική Αλλαγή» διοργανώνει αύριο το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της ημερίδας, Ελληνες και Ευρωπαίοι ακαδημαϊκοί αλλά και ειδικοί θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις πολιτικές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ενωση για την κλιματική αλλαγή, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ευθύμιο Βιδάλη, ενώ σύντομες ομιλίες θα κάνουν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) Γ. Μανιάτης, η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ, Ν. Γιαννακοπούλου, και ο ακαδημαϊκός και συντονιστής της Επιτροπής Μελετών των Επιπτώσεων της Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος, Χρ. Ζερεφός.

Οι ομιλητές θα εξετάσουν την άμεση συσχέτιση των πολιτικών που υιοθετεί η Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής με τις ανταγωνιστικές δυνατότητες των επιχειρήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή