Χανιά: Ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχιακού μεγάρου

Χανιά: Ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχιακού μεγάρου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το δημαρχείο Χανίων.

Στην ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου της πόλης προχωρεί ο δήμος Χανίων μέσα από την διενέργεια διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Απριλίου. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι μαζί με τον ΦΠΑ 655 χιλιάδες ευρώ.

Οι εργασίες που θα γίνουν προβλέπουν:

Αντικατάσταση των ατομικών κλιματιστικών με νέο αερόψυκτο πολυδιαιρούμενο πολλαπλών κλιματιζόμενων ζωνών και μεταβλητής παροχής ψυκτικού μέσου με μονάδες απ ευθείας εκτόνωσης.

Αντικατάσταση 120 φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά σώματα υψηλής απόδοσης.

Αφαίρεση των απλών, ξύλινων και μεταλλικών κουφωμάτων μονού υαλοπίνακα και αντικατάσταση τους με κουφώματα αλουμινίου διπλού υαλοπίνακα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη «το κτήριο του Δημαρχείου είναι παλιό και χρήζει παρεμβάσεων με γνώμονα την εξοικονόμηση πόρων αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος». Σύμφωνα με την ίδια, στόχος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοτικών κτηρίων καθώς και σχολείων που ανήκουν στα διοικητικά όρια του δήμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή