WILD Καμπάνια επικοινωνίας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε σε ένα κατάφυτο δάσος. Ξαφνικά ακούγονται πατημασιές επάνω σε φύλλα. Μία αρκούδα συνδέει μία ηλεκτρική κιθάρα στον ενισχυτή και ξεκινάει να ροκάρει.

Είναι η μικρή Ζωή που πρέπει να γίνει άγρια όπως και οι υπόλοιπες αρκούδες και όχι αιχμάλωτη και περιορισμένη.

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας παρουσιάζει με αξιοπρέπεια την ιστορία της ορφανής αρκούδας που φρόντισε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επί 10 μήνες και πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στη φύση, στη δεύτερη επιχείρηση επανένταξης αρκούδας στο φυσικό περιβάλλον που πραγματοποιείται ποτέ στην Ελλάδα.

 

Την καμπάνια επικοινωνίας με τίτλο «WILD» εμπνεύστηκε η έμπειρη δημιουργική ομάδα της ATTP, της εταιρείας που εδώ και εννιά χρόνια σχεδιάζει και δημιουργεί την επικοινωνία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Η ATTP ακολούθησε το «ταξίδι» της Ζωής και δημιούργησε την καμπάνια‬ για την οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους η εταιρία παραγωγής Parasol, ο σκηνοθέτης John Mitropoulos, η Music For Ads που είχε την μουσική επιμέλεια, οι Greggy K & Ren με το «άγριο» κομμάτι Get Me To The World On Time, ο Μάριος Θεολόγης με τα illustrations και η Μελίνα Αυγερινού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μία από τους δύο φροντιστές της Ζωής που ερμήνευσε την άγρια πλευρά της Ζωής!

Όλες οι εταιρίες εργάστηκαν στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της κοινωνικής ευθύνης τους.

Η καμπάνια θα προβάλλεται όλο το Μάρτιο στα ΜΜΕ περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας με την έγκριση του ΕΣΡ.

Εκτός από το τηλεοπτικό μήνυμα στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας έχουν δημιουργηθεί επίσης ραδιοφωνικό σποτ, ηλεκτρονικό banner και έντυπη διαφημιστική καταχώρηση.

Υποστηρίξτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και ακολουθήστε τον… www.arcturos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή