Ένταξη της Σκιάθου στην εκστρατεία ενημέρωσης της HELMEPA

Ένταξη της Σκιάθου στην εκστρατεία ενημέρωσης της HELMEPA

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 14 περιοχές της Εκστρατείας Ενημέρωσης Εκπαιδευτικής Κοινότητας και Ευρύτερου Κοινού της HELMEPA περιλαμβάνεται πλέον η Σκιάθος.

Η Εκστατεία που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Βρετανικού Κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF) άρχισε τη Δευτέρα με τα εγκαίνια της Έκθεσης «Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες».  Η εκστρατεία στη Σκιάθο πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», την δε Έκθεση φιλοξενεί ο Δήμος Σκιάθου στο πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι.

Στα εγκαίνια πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος Σκιάθου, κ. Κ. Γιαννίτσης, ο λιμενάρχης, πλωτάρχης ΛΣ  Ν. Κατσάμπας, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Η Σκιάθος», κ. Θ. Τζούμας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού καθώς και 20 παιδιά του 1ου νηπιαγωγείου, μέλη της Παιδικής HELMEPA, συνοδευόμενα από την εκπαιδευτικό κα Ε. Δημοπούλου και τους γονείς τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδι των νηπίων εμπνευσμένο από την ανακύκλωση που γίνεται στο νησί και απονομή από τη HELMEPA αναμνηστικών δώρων.

Την έκθεση θα επισκεφθούν 800 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σκιάθου και 120 των Γυμνασίων Αλοννήσου και Σκοπέλου. Επίσης στα πλαίσια της εκστρατείας, προσκαλούνται οι Εκπαιδευτικοί της Σκιάθου σε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Θάλασσα και Άνθρωπος: Διασφαλίζοντας ένα Βιώσιμο Μέλλον» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή