Πρωτοποριακή ημερίδα για τη «Μαγνητική Μαστογραφία και Μαστογραφία με Σκιαγραφικό»

Πρωτοποριακή ημερίδα για τη «Μαγνητική Μαστογραφία και Μαστογραφία με Σκιαγραφικό»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοποριακή για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα εκπαιδευτική ημερίδα για τη «Μαγνητική Μαστογραφία και Μαστογραφία με Σκιαγραφικό» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (26/01) στο «Χωρέμειο» αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Αγία Σοφία. 

Έμπειροι Ακτινολόγοι Μαστού από Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Εργαστήρια θα αναλύσουν τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα των δύο μεθόδων, ενώ έμπειροι προσκεκλημένοι Χειρουργοί Μαστού και Γυναικολόγοι θα παραθέσουν κριτικά την εμπειρία των τμημάτων τους σε παράλληλο σχολιασμό.

Ακόμη, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μεγάλης σειράς ασθενών που εξετάσθηκαν με Μαστογραφία με Σκιαγραφικό και χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα σε παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς και γυναικών, οι οποίες απέφυγαν το χειρουργείο με τη βοήθεια της μεθόδου αυτής.

Πολυεθνικές κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων Απεικόνισης Μαστού θα παρουσιάσουν τις τελευταίες Τεχνολογικές Εξελίξεις των συστημάτων Μαστογραφίας με Σκιαγραφικό, και σε ειδικούς σταθμούς διάγνωσης θα αναλύσουν ενδιαφέροντα περιστατικά για ομάδες νέων Ακτινολόγων.

Η εκδήλωση αποτελεί τμήμα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Ακτινολόγων στην Απεικόνιση του Μαστού, προκειμένου η Ελληνίδα γυναίκα να μπορεί να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε προβλήματα μαστού, ενώ διοργανώνεται από την Ένωση Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος (ΕΑΜΕ), υπό την προεδρία του κ. Νικ. Δημητρόπουλου, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία (υπό την προεδρία του κ. Ι. Τσιτουρίδη) και το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα (υπό την διεύθυνση του κ. Αθ. Χαλαζωνίτη). 

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν Ιατροί Ακτινολόγοι, Γυναικολόγοι, Χειρουργοί, Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι και Φυσικοί Ιατρικής.

Πρωτοποριακή ημερίδα για τη «Μαγνητική Μαστογραφία και Μαστογραφία με Σκιαγραφικό»-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή