Στις 30 Σεπτεμβρίου ξεκινά το 3ο Συνέδριο Ογκολογίας της Διασποράς

Στις 30 Σεπτεμβρίου ξεκινά το 3ο Συνέδριο Ογκολογίας της Διασποράς

Το συνέδριο στοχεύει στην άμεση επικοινωνία και την αλληλεπίδραση συναδέλφων Ιατρών που το κύριο επιστημονικό τους αντικείμενο είναι η Ογκολογία, είτε σε επίπεδο Κλινικής Ογκολογίας, είτε Βασικής & Μεταφραστικής Έρευνας στον Καρκίνο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας της Διασποράς (ΕΛ.Ο.ΔΙ) διοργανώνει το «3ο Συνέδριο Ογκολογίας της Διασποράς» με τίτλο: Breaking the silo: a vision for conquering cancer, 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2022 , στο Ξενοδοχείο EverEden στην Ανάβυσσο.

Το συνέδριο στοχεύει στην άμεση επικοινωνία και την αλληλεπίδραση συναδέλφων Ιατρών που το κύριο επιστημονικό τους αντικείμενο είναι η Ογκολογία, είτε σε επίπεδο Κλινικής Ογκολογίας, είτε Βασικής & Μεταφραστικής Έρευνας στον Καρκίνο. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πρωτοποριακό δίκτυο που θα οδηγήσει σε στενότερη επαφή και συνεργασία μεταξύ της Επιστημονικής κοινότητας της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Το συνέδριο είναι υβριδικό (φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή) και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα, μέσω της πλατφόρμας livetime. Η διαδικτυακή συμμετοχή καθώς και η δια ζώσης παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν.

Η δύναμη της Διασποράς είναι γνώση για την Ελλάδα & για όλη την Ιστορική της διαδρομή. Η Διασπορά είναι μια άλλη Ελλάδα που τροφοδοτείται από τη Μητρόπολη και τροφοδοτεί αυτήν. Πιστεύουμε σε επιστημονικό επίπεδο είναι μια δυναμική σχέση για την εκπαίδευση, την έρευνα & τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή