Τα Θρυλικά Συμπληρώματα του JOHN NOA

Τα Θρυλικά Συμπληρώματα του JOHN NOA

3' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοναδικά σε σχεδιασμό και ποιότητα αποτελούν ακόμα μία καινοτομία του naturalist John Noa, η πείρα του οποίου και η συνεχής αναζήτηση για μοναδικά προϊόντα, τον έχουν κάνει να είναι μοναδικός στην παραγωγή φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλα τα συστατικά για την παραγωγή των συμπληρωμάτων προέρχονται  από τη φύση, καθώς μέσα από τη φύση μπορούμε να λάβουμε όλες εκείνες τις πρώτες ύλες που θα μας κάνουν να έχουμε την ευεξία που έχουμε ανάγκη. Η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην άριστη ποιότητα του κάθε προϊόντος, στις πιο προσιτές πάντα τιμές, για όλους, καθώς όλοι αυτό αναζητούν, τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή. Στα Caps θα βρείτε αυτό που αναζητάτε!

Είναι η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Caps σε κάψουλες και ταμπλέτες στην οποία θα βρείτε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και μοναδικές συνθέσεις που θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να μας αφήνει η διατροφή, αφού η άριστη ποιότητά τους και η αποδοτικότητά τους είναι αυτά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα Θρυλικά Σιρόπια Worts! 

Ξεχωρίζουν γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, η μορφή τους, σε σιρόπι, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας πλέον χρήσης, καθώς πίνονται με το κουτάλι, βοηθώντας ακόμα και αυτούς που ενώ θέλουν να λάβουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορούν, γιατί έχουν δυσκολίες στην κατάποση τόσο των δισκίων όσο και των καψουλών. Έτσι λοιπόν τα Worts δίνουν τη λύση!

Ταυτόχρονα, είναι προϊόντα που έχουν μοναδική γεύση αφήνοντας πάντοτε μία ξεχωριστή επίγευση στον ουρανίσκο μας, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί, δοκιμάζοντάς τα θα πειστούν ότι είναι ξεχωριστά προϊόντα με κορυφαίες γεύσεις!

Και το κυριότερο είναι ότι προσφέρουν αποτελέσματα! Τα συστατικά τους είναι όλα διαλεγμένα, ώστε να έχουν την καλύτερη ποιότητα και να έχουν αποδεδειγμένα δράση στον οργανισμό, βάση ερευνών, γιατί αυτός είναι και ο λόγος που έχουν δημιουργηθεί… 

Ποιά είναι τα Worts;

WORTS No1, Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, εάν επιθυμείτε ένα προϊόν που να προσφέρει όμορφα μαλλιά, νύχια και δέρμα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τις αρθρώσεις, τα μάτια, βοηθά στην οστεοαρθρίτιδα, εκτοξεύει το μεταβολισμό, ενυδατώνει και προσφέρει ενέργεια και ευεξία, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, και σε 3 υπέροχες γεύσεις, φράουλα-βανίλια, ανανά και σοκολάτα. 

Το εκχύλισμα θυμαριού, η λ-ακετυλοκυστεΐνη, το πιστοποιημένο μέλι από το Δημόκριτο και η Βιταμίνη C που περιέχει το WORTS No2, Κατάλληλο για Αναπνευστικό,  δημιούργησαν το τέλειο σιρόπι για βήχα, πονόλαιμο, απομάκρυνση φλεμάτων, κατάλληλο για  μικρούς και μεγάλους.

Η γεύση της κανέλας είναι έντονη, η δράση της μαζί με το χρώμιο θα βοηθήσει όσο κανένα άλλο σιρόπι, όσους έχουν διαβήτη, WORTS No3, Κατάλληλο για Διαβητικούς.

Με την απίστευτη γεύση πορτοκαλιού, το WORTS No4, Κατάλληλο για Ενυδάτωση, βοηθάει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γαστρεντερίτιδας, ενυδατώνει τον οργανισμό, συμπληρώνει τα κενά μας σε νάτριο και κάλλιο, και βοηθάει με τους ηλεκτρολύτες όσους αθλούνται, αφού τους είναι απαραίτητοι.

Αποτελεσματικότητα και αναπάντεχη γεύση δαμάσκηνου και σύκου, τα εκχυλίσματα από τα δύο φρούτα, μαζί με τη γλυκερίνη, κάνουν το WORTS No5, Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, ιδανικό φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και του φουσκώματος.

WORTS No6, Κατάλληλο για Χοληστερόλη, με γεύση από χαμομήλι, για τη μείωση της χοληστερόλης με μία κουταλιά την ημέρα, και για ένα καλύτερο καρδιαγγειακό σύστημα.

Τα εσπεριδοειδή μας προσφέρουν μία υπέροχη γεύση στο νέο WORTS No7, Κατάλληλο για Αρθρώσεις, που ο συνδυασμός των δραστικών του ουσιών  αποδεδειγμένα βοηθά στις αρθρώσεις και στη λειτουργία τους, μειώνοντας τον πόνο και ενισχύοντας την κίνηση τους.

Για αυτούς τους λόγους, για κάθε προϊόν ξεχωριστά, ο John Noa είναι μοναδικός στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, την εμφάνισή τους και για το πόσο προσιτά είναι σε όλους.

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα προϊόντα John Noa σε όλα τα φαρμακεία.

Πληροφορίες στο 211 01 23 575, www.johnnoaworts.com, www.amhes.com 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή