43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη ∆ιαβήτη

43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη ∆ιαβήτη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 20-23 Απριλίου 2016, θα διεξαχθεί στο  ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα το 43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη ∆ιαβήτη. Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων (Ε.Ε.Ε. – Π.Ε.Ε.) που απαρτίζεται από τους 800 Έλληνες Ενδοκρινολόγους.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν 19 ξένοι ομιλητές και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Ενδοκρινολόγων. Θα παρουσιαστούν ενδελεχώς όλα τα νεότερα δεδομένα αναφορικά με τις νέες θεραπευτικές προεσεγγίσεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη, την Οστεοπόρωση, την Παχυσαρκία και τον Καρκίνο του Θυρεοειδούς. Επίσης, θα παρουσιαστεί η τρέχουσα ερευνητική δραστηριότητα των Ενδοκρινολόγων της χώρας, η οποία επιχαίρει διεθνούς αναγνώρισης. Επιπλέον, θα συζητηθούν ζητήματα εκπαίδευσης, ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή δραστηριότητα του Ενδοκρινολόγου στις τρέχουσες συνθήκες και νομικές προεκτάσεις της καθημερινής κλινικής πρακτικής.

Τέλος, στα πλαίσια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο θα λειτουργήσει τις ημέρες του συνεδρίου στον ίδιο χώρο το “Ενδοκρινολογικό Χωριό”́. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΕΕΕ-ΠΕΕ που απευθύνεται στο κοινό για ενημέρωση και δωρεάν εξετάσεις αναφορικά με θέματα που άπτονται του γνωστικού αντικειμένου της Ενδοκρινολογίας, όπως ο Διαβήτης, η Οστεοπόρωση, η Υπερλιπιδαιμία, η Υπογονιμότητα και οι Παθήσεις του θυρεοειδούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή