Οι πολυβιταμίνες … αγαπούν την καρδιά σου!

Οι πολυβιταμίνες … αγαπούν την καρδιά σου!

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πλέον γνωστό και κοινώς αποδεκτό πως τα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής τονώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό. Για αυτό και, με δεδομένους τους σημερινούς ρυθμούς ζωής, που καταλήγουν σε πνευματική και σωματική εξάντληση αλλά και μη ισορροπημένη διατροφή, η χρήση τους θωρείται απαραίτητη. Η διαθεσιμότητα ποικιλίας και συνθέσεων είναι ιδιαίτερα μεγάλη στην αγορά έτσι ώστε  να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οργανισμού αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή που θα κάνουμε ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Συμπληρώματα διατροφής όπως οι Πολυβιταμίνες Daily One, Xtra Energy και Vitality 50+ της εταιρείας Lanes καλύπτουν ένα ευρύ φάσμαδιατροφικών ή μη αναγκών και αποτελούν ιδανικό συμπλήρωμα της καθημερινότητάς μας.

Τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα που προκύπτουν για τη χρήση πολυβιταμινών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένες. Αν και οι παράγοντες που επηρεάζουν την καρδιαγγειακή υγεία είναιπολλοί, μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας πριν 3 χρόνια και αξιολογήθηκε πρόσφατα, υποστηρίζει πως η πρόσληψη πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζουν τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα μπορεί να επιφέρει σημαντικά οφέλη στην διατήρηση της υγείας της καρδιάς.

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν πως η πρόσληψη πολυβιταμινών για τουλάχιστον 3 χρόνια σχετίστηκε με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου. Τα ευρύματα αυτα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς. Τα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής προορίζονται να είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομα τους… ένα συμπλήρωμα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την τροφή, αλλά μπορούν να την υποστηρίξουν και να τη συμπληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερα σε άτομα τα οποία δεν τρέφονται σωστά ή έχουν αυξημένους και απαιτητικούς ρυθμούς ζωής.

Οι Πολυβιταμίνες Daily One από τη Lanes με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λουτεΐνη σε ποσότητες που αγγίζουν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης συνάδει απόλυτα με τα δεδομένα της μελέτης έτσι ώστε να συμπληρώνει την καλή υγεία και ευεξία του οργανισμού και της καρδιάς αφού περιέχει, μεταξύ άλλων, βιταμίνες του συμπλέγματος B, C, ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας αλλά και τη μείωση της κούρασης. Οι περισσότερο εμπλουτισμένες πολυβιταμίνες Xtra Energy με υψηλότερες περιεκτικότητες στις βιταμίνες και τα μέταλλα και επιπλέον συνένζυμο Q10, ταυρίνη και Panax Ginseng είναι ιδανική για εκείνους που επιζητούν ενέργεια και τόνωση και ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υγεία της καρδιάς λόγω της ενισχυμένης σε αντιοξειδωτικά σύνθεσής της. Συγκεκριμένα, το συνένζυμο Q10 συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς αφού εμπλέκεται στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας και έχειζωτικό ρόλο στον ενεργειακό εφοδιασμό του οργανισμού ενώ κρίνεται απαραίτητο σε όσους ακολουθούν αγωγή με στατίνες για τη ρύθμιση υψηλών επιπέδων χοληστερόλης. Αντίστοιχα, η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που συμβάλλει στο φυσιολογικό ρυθμό του καρδιακού μυ αλλά και τη φυσιολογική λειτουργία του αγγειακού συστήματος. Οι πολυβιταμίνες Vitality 50+ αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών αφού περιέχει στη σύνθεσή της, εκτός όλων των άλλων βιταμινών και μετάλλων που συμβάλλουν το κάθε ένα με τον τρόπο του στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών της ηλικίας αυτής προσφέροντας δύναμη, αντοχή και υγεία της καρδιάς, πρεβιοτικά και λυκοπένιο. Τα πρεβιοτικά συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου και βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ενώ το λυκοπένιο προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και είναι σημαντικό για την υγεία του προστάτη και, σύμφωνα με ευρύματα μελετών, συμβάλλει στη μείωση κινδύνου εμφάνισης αθηρωμάτωσης.

Οι πολυβιταμίνες της Lanes λόγω της ποικιλίας τους μπορούν να ανταποκριθούν σε ευρύ φάσμα αναγκών. Επιπλέον οι σταδιακής αποδέσμευσης ταμπλέτες τους εξασφαλίζουν σταδιακή αποδέσμευση των συστατικών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό και ευεξία που διαρκεί. Άλλωστε η Lanes επιλέγει άριστες Ά ύλες, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας αλλά και συνδυασμούς ενεργών συστατικών και ακολουθεί πρακτικές καλής παραγωγής (HACCP, IFS, ISO, cGMP’s) και ελέγχου για την επίτευξη ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Βρείτε τις πολυβιταμίνες Lanes στα φαρμακεία σε προνομιακές τιμές και βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει στο http://laneshealth.gr/my-lanes

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή