ΥΓΕΙΑ

Η Counterpain® στη «Λεωφόρο Δρομέων»

i-counterpain-sti-leoforo-dromeon

Στις διαδρομές της «Λεωφόρου Δρομέων», κοντά σε δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, βρέθηκε την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, η αναλγητική κρέμα Counterpain®, συνεχίζοντας σταθερά την υποστήριξη αθλητικών γεγονότων. Ως Χρυσός Χορηγός του Αγώνα, η Counterpain® συνέβαλλε ώστε οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη χαρά της άθλησης αλλά και να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, υιοθετώντας έναν υγιή και σωματικά δραστήριο τρόπο ζωής.                        

Ο αγώνας της «Λεωφόρου Δρομέων», σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την ενθουσιώδη συμμετοχή 1.500 περίπου δρομέων που έτρεξαν στην καρδιά της Αθήνας, με επίκεντρο το γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απ. Νικολαΐδης» και περιλάμβανε 2 διαδρομές (5 & 10 χλμ.) και έναν παιδικό αγώνα 1 χλμ. Η Counterpain®, για δεύτερη φορά φέτος, συμμετείχε με τη δική της ομάδα 30 αθλητών,  πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις! Η μασκότ της Counterpain®, o Counterman, βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης, ενθάρρυνε και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους. Τις απονομές των μεταλλίων, ανάμεσα σε άλλους θεσμικούς παράγοντες, έκανε και ο Γενικός Διευθυντής της Valeant/PharmaSwiss Hellas, παραγωγού εταιρείας της Counterpain®, κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης.

i-counterpain-sti-leoforo-dromeon0

Η Counterpain® αποτελεί αναμφίβολα τη Νο. 1 θερμαντική, αναλγητική κρέμα στην Ελλάδα, παραμένοντας, εδώ και 44 χρόνια, δίπλα στους αθλητές και στους αθλούμενους όλων των σπορ, για να προσφέρει ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Ως ένα καταξιωμένο στη δρομική κοινότητα προϊόν, ενστερνίζεται τις αξίες και υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με ποικίλους τρόπους.  Σε αυτό το πλαίσιο, θα συνεχίσει, και για την αγωνιστική χρονιά 2016-17, να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες και άλλων δρομικών αγώνων ή αθλητικών διοργανώσεων, κυρίως, μέσα από χορηγίες και υποστηρικτικές δράσεις.  

Η συμμετοχή της Counterpain® στη «Λεωφόρο Δρομέων», πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα, είχε και κοινωνικό σκοπό, μέσω της προσφοράς σημαντικού ποσού, υπέρ της ανακούφισης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών, με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982, από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής, ψυχολογικής και της κοινωνικής φροντίδας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.