Σύμπραξη Γενεύης-Βασιλείας από το 2020

Σύμπραξη Γενεύης-Βασιλείας από το 2020

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία μεγάλη αλλαγή περιμένει τους επαγγελματίες, δημοσιογράφους και τους απανταχού λάτρεις του ρολογιού που κάθε χρόνο συνηθίζουν να επισκέπτονται τις δύο μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις στον κόσμο. Από το 2020, το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης (SIHH) και η Παγκόσμια Έκθεση της Βασιλείας (Baselworld), συγχρονίζουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους και θα πραγματοποιούνται διαδοχικά τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Συγκεκριμένα η SIHH 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου στη Γενεύη και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Baselworld, από τις 30 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου στη Βασιλεία. Οι δύο εκθέσεις έχουν συγχρονιστεί ημερολογιακά αρχικά μέχρι το 2024.

Σύμπραξη Γενεύης-Βασιλείας από το 2020-1

Μέχρι σήμερα η SIHH πραγματοποιείτο κάθε Ιανουάριο (το φετινό Σαλόνι ανοίγει τις πύλες του στις 14 και ρίχνει αυλαία στις 18 Ιανουαρίου) και η Baselworld κάθε Μάρτιο (η φετινή έκθεση θα γίνει 21-26 Μαρτίου 2019), υποχρεώνοντας τους επαγγελματίες, τους εκπροσώπους του τύπου και τους πελάτες να ταξιδεύουν στην Ελβετία δύο φορές σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Οι διοργανωτές και των δύο εκθέσεων θεωρούν ότι η νέα αυτή ρύθμιση θα διευκολύνει σημαντικά τη συμμετοχή περισσότερων επισκεπτών, ειδικά εκείνων που έρχονται στην Ελβετία από άλλες ηπείρους.

Περισσότερες πληροφορίες στο sihh.org και στο baselworld.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή