ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο 2018 σας είχαμε παρουσιάσει εδώ τη νέα συλλογή Defy Classic, με ένα εκπληκτικό skeleton μοντέλο που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην αγορά ενώ τον Δεκέμβριο η ελβετική μάρκα δημιούργησε μία εκδοχή αυτού του μοντέλου για να σφραγίσει τη συνεργασία της με τη Range Rover (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Τώρα η Zenith εγκαινιάζει το 2019 με τρεις νέες εκδοχές του Defy Classic Skeleton με κάσες από κεραμικό σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα. Ο συνδυασμός ενός υλικού υψηλής τεχνολογίας, όπως το κεραμικό, με μία νέο-φουτουριστική αρχιτεκτονική που αποκαλύπτει τον state-of-the-art μηχανικό μικρόκοσμο, κάνει τα νέα Defy Classic μία εξαιρετική πρόταση τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-1

 

Η κάσα των Defy Classic Skeleton έχει διάμετρο 41 mm και το κεραμικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη της παντρεύει διάφορες υφές, γυαλισμένες και σατινέ, προσφέρει μοναδική αντοχή στα χτυπήματα, δεν χαράζει και τις αυστηρές γεωμετρικές του γραμμές απαλύνει η απολύτως στρογγυλή στεφάνη.

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-2

Αυτό βεβαίως που απογειώνει το design των ρολογιών είναι το avant-garde καντράν: ένας μεταλλικός σκελετός που μοιάζει με αστέρι λειτουργεί σαν προστατευτικό πλέγμα πάνω από τον μηχανισμό ενώ οι πολυεδρικοί δείκτες και ενδείξεις των ωρών με τις επιφάνειες από γυαλισμένο ρουθένιο (στο μαύρο μοντέλο) ή από ρόδιο (στα άλλα δύο) εντείνουν το «βιομηχανικό» ύφος. Μάλιστα χάρη στην επίστρωσή τους με Super-LumiNova® SLN C1 εκπέμπουν μία διακριτική πράσινη λάμψη στο σκοτάδι.

 

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-3

Η επιλογή του μαύρου Defy Classic Skeleton είναι η πιο κλασική, edgy και αρρενωπή. Στο άλλο άκρο του χρωματικού φάσματος υπάρχει το Defy Classic White Ceramic, με ολόλευκη κεραμική κάσα και στεφάνη και πολυεπίπεδο skeleton καντράν σε ασημί, το οποίο αναδεικνύει τον αυτόματο σκελετωμένο μηχανισμό Elite. Το λευκό μοντέλο είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει το γυναικείο κοινό, καθώς δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό στον καρπό.

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-4

Για όσους προτιμούν μία κάπως πιο έντονη πινελιά χρώματος υπάρχει το Defy Classic Blue Ceramic, στο πιο δημοφιλές χρώμα των τελευταίων ετών, το μπλε.

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-5
ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-6

Από το διαφανές κρύσταλλο στην πλάτη της κάσας των Defy Classic μπορεί να θαυμάσει κανείς τον αυτόματο Elite 670 manufacture caliber, έναν από τους βασικούς μηχανισμούς στο ρόστερ της Zenith εδώ και δεκαετίες. Στην προκειμένη περίπτωση ο μηχανισμός έχει υποστεί σκελετοποίηση και ολόκληρη η ανατομία του έχει αλλάξει, όχι μόνο από αισθητικής πλευράς (με ανασχεδιασμένες ανοιχτές γέφυρες και λεπτομερές φινίρισμα) αλλά και ως προς τις επιδόσεις του, καθώς ο Elite caliber στα Defy Classic είναι εφοδιασμένος με μοχλό και τροχό διαφυγής από πυρίτιο.

ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-7
ZENITH Defy Classic Black, White & Blue Ceramic-8

Και τα τρία μοντέλα Defy Classic Ceramic αγκαλιάζουν τον καρπό με ενσωματωμένα λουράκια από ανάγλυφο καουτσούκ, στον ίδιο τόνο με την κάσα, προσφέροντας εργονομία, άνεση και κομψότητα σε κάθε περίσταση. Είναι όλα στεγανά μέχρι 100 μ. βάθος. Όσο για την τιμή τους, υπολογίστε γύρω στα 7.100 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή