TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η TAG Heuer συνεχίζει τη συνεργασία της με τον αιρετικό καλλιτέχνη του δρόμου Alec Monopoly, παρουσιάζοντας δύο νέες εκδόσεις Formula 1 και Carrera. Ο εκκεντρικός αστέρας της street art, ο οποίος εμφανίζεται πάντα με καλυμμένο το πρόσωπό του, έδωσε το παρών στο Λονδίνο, στην μπουτίκ της TAG Heuer, στην καρδιά του West End, για τα αποκαλυπτήρια των νέων ρολογιών και για την προβολή ενός ευρηματικού video διάρκειας 60 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε μορφή καρτούν. Ο Monopi, ο ήρωας-alter-ego του Alec Monopoly, περιεργάζεται το άδειο εργοστάσιο και το μουσείο της ελβετικής μάρκας τη νύχτα, όταν όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα σπίτια τους. Λίγο πριν την άφιξη των υπαλλήλων στα γραφεία τους το επόμενο πρωί ο Monopi βρίσκει μία ιδιαίτερη κρυψώνα: το καντράν ενός Carrera!

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο-1

Alec Monopoly

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο-2

Τα δύο νέα μοντέλα TAG HEUER Alec Monopoly

Εκτός από την ταινία, ο Monopi πρωταγωνιστεί στο καντράν των δύο νέων ρολογιών, τα οποία σχεδίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Art Provocateur της TAG Heuer. Ο χαριτωμένος τραπεζίτης με το καπέλο και το κόκκινο μαντήλι γύρω από το πρόσωπο, εμφανίζεται να πετά γύρω του δολάρια επάνω σε ένα πολύχρωμο φόντο που θυμίζει γκραφίτι και είναι ουσιαστικά η υπογραφή του καλλιτέχνη σε κίτρινο, μπλε και κόκκινο χρώμα.

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο-3

Το σπορ ιδιοσυγκρασίας TAG HEUER Formula 1 Alec Monopoly edition είναι ατσάλινο, με διάμετρο κάσας 41 mm, φέρει περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι με επίστρωση μαύρου PVD και ανάγλυφη κλίμακα 60 λεπτών, έχει quartz μηχανισμό, φοράει μαύρο λουράκι από καουτσούκ και είναι στεγανό μέχρι 200 μ. βάθος.

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο-4

Ο χρονογράφος TAG HEUER Carrera Alec Monopoly edition έχει ατσάλινη κάσα 43 mm, στεγανή μέχρι 100 μ., σταθερή στεφάνη από μαύρο κεραμικό με ταχυμετρική κλίμακα και φοράει ατσάλινο μπρασελέ με σατινέ και γυαλιστερούς συνδέσμους σχήματος Η.

TAG HEUER Alec Monopoly editions: όταν η τέχνη συναντά τον χρόνο-5

Στη διάφανη πλάτη της κάσας δεσπόζει το λογότυπο ALEC ενώ χάρη στο κρύσταλλο ζαφειριού μπορεί να θαυμάσει κανείς τον Heuer 01, έναν αυτόματο μηχανισμό νέας γενιάς που δημιουργείται αποκλειστικά in-house από την TAG Heuer.

Δείτε τον πονηρό τραπεζίτη Monopi να κάνει σκανδαλιές κάποιο βράδυ στη Manufacture της TAG Heuer…

… και άλλο ένα video από τον τρόπο που γυρίστηκε η ταινία…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα ρολόγια της TAG Heuer θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή