FRANCK MULLER Vanguard™ Heart Skeleton

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα και θα ήταν παράλειψη εάν δεν παρουσιάζαμε ένα ρολόι που μοιάζει κομμένο και ραμμένο για αυτή τη γιορτή. Το Vanguard Heart Skeleton είναι μία εντυπωσιακή skeleton δημιουργία, η οποία φέρει την υπογραφή ενός μετρ της υψηλής ωρολογοποιίας, του Franck Muller. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι επτά συνολικά καρδιές που κοσμούν την πρόσοψη του ρολογιού δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο, όπως θα ανέμενε κάποιος, αλλά αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του μηχανισμού, καθώς είναι οι γέφυρες του! Πίσω από αυτό το καλαίσθητο πλέγμα με τις καρδιές αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο ο άψογα φινιρισμένος και σχεδιασμένος σκελετωμένος μηχανισμός. Η καινοτόμος σχεδίαση σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική του το καθιστούν ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γυναικεία ρολόγια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

FRANCK MULLER Vanguard™ Heart Skeleton-1

O περίτεχνα κατασκευασμένος μηχανικός μηχανισμός του Vanguard Heart Skeleton κουρδίζει στο χέρι, απαρτίζεται από 153 εξαρτήματα και προσφέρει τέσσερις ημέρες ενεργειακής αυτονομίας. Πρόκειται για έναν manufacture μηχανισμό υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και φινίρεται εξοκλοκλήρου in-house από τη Franck Muller.

FRANCK MULLER Vanguard™ Heart Skeleton-2

Η κάσα διαστάσεων 46,3 mm x 35 mm είναι στο χαρακτηριστικό tonneau σχήμα των μοντέλων Vanguard που τόσο αγαπάει ο συγκεκριμένος οίκος. To Vanguard Heart Skeleton φοράει λουράκι από φίνο δέρμα αλιγάτορα με εσωτερική επένδυση από καουτσούκ. Υπάρχουν πολλές επιλογές κάσας από ροζ ή λευκό χρυσό 18Κ, με ή χωρίς διαμάντια, καθώς και άφθονες επιλογές στα χρώματα που έχουν οι καρδιές και τα λουράκια.

FRANCK MULLER Vanguard™ Heart Skeleton-3

Το πιο ταιριαστό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα ήταν ίσως το μοντέλο με το κόκκινο λουράκι και τις κόκκινες καρδιές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Franck Muller Boutique (τηλ.: 210-3628003), Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή