Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;

4' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο των βραβείων Όσκαρ που απονεμήθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, εμείς θα ασχοληθούμε με τα ρολόγια που συνόδευσαν τους αστέρες του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί. Είτε με κλασικό σμόκιν κοστούμι είτε με κάπως πιο εξεζητημένη εμφάνιση, οι άνδρες που σας παρουσιάζουμε κατάφεραν να ξεχωρίσουν, το ίδιο και τα ρολόγια στον καρπό τους. Cartier, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Piaget και Richard Mille ήταν μερικοί από τους οίκους υψηλής ωρολογοποιίας που έδωσαν το παρών στην τελετή απονομής.

Ράμι Μάλεκ – CARTIER

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-1

Ο Ράμι Μάλεκ που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού για την ενσάρκωση του Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody, επέλεξε ένα διαχρονικό μοντέλο του οίκου Cartier, ένα ατσάλινο Tank Américaine.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-2

CARTIER Tank Americaine

 

Μαχερσάλα Αλί – CARTIER

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-3

Cartier ήταν και το ρολόι του Μαχερσάλα Αλί, ο οποίος κατέκτησε το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία Πράσινο Βιβλίο, η οποία ψηφίστηκε και καλύτερη ταινία της χρονιάς. Ο ηθοποιός φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο Santos de Cartier Skeleton από ατσάλι.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-4

CARTIER Santos de Cartier Skeleton

 

Κρίστιαν Μπέιλ – CARTIER

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-5

Ένας από τους μεγάλους χαμένους της βραδιάς για το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού ήταν ο Κρίστιαν Μπέιλ. Απαλλαγμένος από τα πολλά κιλά που χρειάστηκε να βάλει για τις ανάγκες της ταινίας Vice, στην οποία ενσάρκωνε τον πρώην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντικ Τσένι, ο Μπέιλ εμφανίστηκε με μαύρο ένδυμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στον καρπό του είδαμε ένα ατσάλινο Santos de Cartier με μπλε καντράν, από τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης SIHH 2019, τον Ιανουάριο.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-6

CARTIER Santos de Cartier

 

Μαρκ Ρόνσον – CHOPARD

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-7

Ένας εκ των τεσσάρων ανθρώπων που τιμήθηκαν με το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το Shallow, από την ταινία Ένα αστέρι γεννιέται, ήταν ο τραγουδοποιός Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με τον οίκο Chopard. Για την περίσταση επέλεξε ένα vintage αισθητικής L.U.C 1937 Classic από ροζ χρυσό.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-8

CHOPARD L.U.C 1937 Classic

 

Μπράντλεϊ Κούπερ – IWC

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-9

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μπορεί να μην κέρδισε χρυσό αγαλματάκι, κατάφερε όμως να καθηλώσει το κοινό του Dolby Theatre ερμηνεύοντας μαζί με την Lady Gaga το νικηφόρο τραγούδι Shallow από την ταινία του Ένα Αστέρι Γεννιέται. Στον καρπό του φορούσε βεβαίως ένα μοναδικό Big Pilot της IWC, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό (δείτε το σχετικό θέμα που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγες ημέρες εδώ).

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-10

IWC Big Pilot’s Watch Single Piece

 

Κρις Έβανς – IWC

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-11

Η IWC ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής την βραδιά των Όσκαρ. Έναν πολύ ωραίο χρονογράφο Portugieser από ροζ χρυσό με ανθρακί καντράν επέλεξε ο ηθοποιός Κρις Έβανς συνδυάζοντάς τον με ένα βελούδινο σακάκι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γαλάζιου.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-12

IWC Portugieser Automatic Chronograph

 

Χένρι Γκόλντινγκ – IWC

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-13

Με υποδειγματικό στιλ για black tie περίσταση, ο πρωταγωνιστής του Crazy Rich Asian και δεινός συλλέκτης ρολογιών, Χένρι Γκόλντινγκ, φόρεσε ένα IWC Portugieser Automatic από ατσάλι με εντυπωσιακό μαύρο καντράν.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-14

IWC Portugieser Automatic

 

Σπαικ Λι – JAEGER-LECOULTRE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-15

Ο Σπαικ Λι, υποψήφιος για βραβείο Σκηνοθεσίας, ο οποίος τελικά κέρδισε το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία BlacKkKlansman: H Παρείσφρηση, εμφανίστηκε με ένα έντονο μοβ κοστούμι και χρυσά αθλητικά παπούτσια. Το μόνο κλασικό επάνω του ήταν το ρολόι του, ένα ατσάλινο Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Large Duoface Small Seconds.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-16

JAEGER-LECOULTRE Reverso Classic Large Duoface Small Seconds

 

Νίκολας Χουλτ – JAEGER-LECOULTRE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-17

O Νίκολας Χουλτ, o οποίος άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην ταινία H Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου, επέλεξε ένα Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Large Duoface Small Seconds με κάσα από ροζ χρυσό. Η μπροστινή όψη του ρολογιού έχει ασημί ανάγλυφο καντράν ενώ η πίσω, που φιλοξενεί τη δεύτερη ώρα, μαύρο.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-18

JAEGER-LECOULTRE Reverso Classic Large Duoface Small Seconds

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-19

H πίσω όψη του JAEGER-LECOULTRE Reverso Classic Large Duoface Small Seconds

 

Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ – JAEGER-LECOULTRE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-20

Φίλος της Jaeger-LeCoultre είναι και ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, o οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Can You Ever Forgive Me?. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε όμως με δύο ρολόγια, ένα στο κάθε χέρι! Στο αριστερό φόρεσε ένα Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Date. Στο δεξί ένα Cartier Santos.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-21

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Date

 

Γιώργος Λάνθιμος – JAEGER-LECOULTRE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-22

Με δέκα υποψηφιότητες για την ταινία του Η Ευνοούμενη, ο «δικός μας» Γιώργος Λάνθιμος, εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2019 με τη σύζυγό του, Αριάν  Λαμπέντ. Ο Έλληνας σκηνοθέτης συνδύασε το άψογο κλασικό του σμόκιν με ένα Master Ultra-Thin Moon της Jaeger-LeCoultre.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-23

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra Thin Moon

Σύμφωνα με την Jaeger-LeCoultre, ρολόγια της φόρεσαν ακόμη ο Τζόρνταν Πίλι, ένας εκ των σεναριογράφων του BlacKkKlansman: H Παρείσφρηση, ο οποίος επέλεξε ένα Master Ultra-Thin Moon, αλλά και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει, Μπάρι Τζένκινς, ο οποίος φόρεσε ένα Master Ultra-Thin Small Second.

 

Μάικλ Μ. Τζόρνταν – PIAGET

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-24

Ο οίκος Piaget έλαμψε διά των βαρύτιμων κοσμημάτων του που φόρεσαν οι κυρίες, αλλά έδωσε το παρών και στον καρπό του πρεσβευτή του, του ηθοποιού Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Ο ηθοποιός της ταινίας Μαύρος Πάνθηρας επέλεξε να συνδυάσει το μαύρο σμόκιν του με ένα απαστράπτον Polo Tourbillon με κάσα από λευκό χρυσό, στολισμένη με διαμάντια.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-25

PIAGET Polo Tourbillon

Φόρεσε επίσης δύο λευκόχρυσα διαμαντένια δαχτυλίδια Possession καθώς και δύο καρφίτσες της συλλογής Limelight Couture Précieuse του οίκου Piaget.

 

Φαρέλ Γουίλιαμς – RICHARD MILLE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-26

Τέλος, ο πάντα αντισυμβατικός στις στιλιστικές επιλογές του ποπ σταρ Φαρέλ Γουίλιαμς  περπάτησε μετά της συμβίας του στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα σακάκι παραλλαγής με ασορτί βερμούδα και λευκό καλτσάκι! Στον καρπό του βεβαίως ξεχώριζε ένα πανάκριβο ρολόι του Richard Mille, το RM 70-01 Tourbillon «Alain Prost», ένα συλλεκτικό μοντέλο που κυκλοφόρησε σε μόλις 30 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ στα Όσκαρ 2019;-27

RICHARD MILLE RM 70-01 Tourbillon «Alain Prost»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή